Arbeta hos oss

Vi är rådgivare 

Vårt viktigaste bidrag är att hjälpa våra kunder med sina ekonomiska utmaningar. Vi vill vara en partner, inte en leverantör. När kunden ser på oss som en kollega har vi uppnått vårt mål. Du måste gilla att jobba med människor och att jobba som ett lag. Samtidigt måste du vara strukturerad och kunna arbeta självständigt för att trivas hos oss. 

Vi söker främst dig som har en kandidat- eller magisterexamen. Vi har vårt eget program för upplärning av nya medarbetare. Kompetensutveckling värdesätts högt av oss och något som vi tycker är viktigt, vilket gör att vi underlättar för dig att ta tid till vidareutveckling i form av kurser, seminarier och studier.

Tillsammans med oss planerar vi din karriärväg. Där du väljer vilken riktning som du vill ta. Du har också flexibiliteten att få en jobbrotation om det önskas. Vi strävar efter att utveckla vår egen ledning. Vårt ledarutvecklingsprogram bidrar till en stark och kompetent ledning på alla nivåer inom VIEW Ledger. 
 

Hos oss är det högt i tak och en platt struktur. Vi uppskattar engagerade människor som har åsikter och tar initiativ!


 
Senior redovisningskonsult

Stockholm

Sök

Hittade du inget jobb som passade dig just nu?

Ta chansen och skicka in en spontanansökan till oss.
Your personal data will be safely stored in our internal systems and used to contact you and send information related to your contact request. For more information see our privacy policy.

Allt handlar om nöjda kunder

Utan våra kunder är vi ingenting
”För oss är det viktigt att kunna ge personalen och verksamheten fullt fokus. Att då ha någon som man kan lita på, och även ha en personlig touch i det hela, är så otroligt viktigt. Detta och lite till får man som kund på VIEW Ledger."
"Vi upplever att VIEW Ledger delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga"

Våra samarbetspartner

Vi gör varandra ännu bättre
Vi är Xledger största partner och certifierad som Platinum Partner.
Vi är byråpartner med Fortnox.

Kontakta oss

Telefon:
 +46 8-20 46 30

E-mail:
info@viewledger.se

Org. nr: 559002-5531

Partner: Xledger & Fortnox
Vi är medlemmar i: FAR
2 Avdelningar
 
Stockholm
Jönkoping
 
                       
 
VIEW Ledger Sverige är en del av

VIEW är ett registrerat varumärke med registreringsnummer: 288457 / 292089
Copyright © 2018 VIEW  Integritetspolicy