Arbeta hos oss

Vi är rådgivare 

Vårt viktigaste bidrag är att hjälpa våra kunder med sina ekonomiska utmaningar. Vi vill vara en partner, inte en leverantör. När kunden ser på oss som en kollega har vi uppnått vårt mål. Du måste gilla att jobba med människor och att jobba som ett lag. Samtidigt måste du vara strukturerad och kunna arbeta självständigt för att trivas hos oss. 

Vi söker främst dig som har en kandidat- eller magisterexamen. Vi har vårt eget program för upplärning av nya medarbetare. Kompetensutveckling värdesätts högt av oss och något som vi tycker är viktigt, vilket gör att vi underlättar för dig att ta tid till vidareutveckling i form av kurser, seminarier och studier.

Tillsammans med oss planerar vi din karriärväg. Där du väljer vilken riktning som du vill ta. Du har också flexibiliteten att få en jobbrotation om det önskas. Vi strävar efter att utveckla vår egen ledning. Vårt ledarutvecklingsprogram bidrar till en stark och kompetent ledning på alla nivåer inom VIEW Ledger. 
 

Hos oss är det högt i tak och en platt struktur. Vi uppskattar engagerade människor som har åsikter och tar initiativ!


 
hej
facebook-icon-nettsiden
Senior redovisningskonsult

Stockholm

Sök
ERP-konsult

Stockholm

Sök

Hittade du inget jobb som passade dig just nu?

Ta chansen och skicka in en spontanansökan till oss.
Your personal data will be safely stored in our internal systems and used to contact you and send information related to your contact request. For more information see our privacy policy.