VIEW_drivkraft_mobil
VIEW_drivkraft_mobil

Senior redovisningskonsult


Senior redovisningskonsult
 Stockholm
Due: 2019-10-31

 
 
DSC00713
Vill du arbeta i ett företag som ständigt jobbar för att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen inom redovisning och ekonomi? Då kan tjänsten som senior redovisningskonsult hos oss vara något för dig! Vi söker en person som vill jobba i ett bolag i stark tillväxt med goda möjligheter att snabbt ta en större roll och få ökat ansvar. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Som senior redovisningskonsult på VIEW Ledger kommer du ansvara för din egen kundportfölj på ca. 10-15 kunder. Du kommer inte sköta all redovisning åt företagen utan kommer få hjälp med den löpande bokföringen och rapporteringen av redovisningskonsulter i det team som du tillhör. Beroende på vad dina kunder har för rutiner kommer du självständigt genomföra månads-, kvartals- och årsbokslut. Men även vara behjälplig i bland annat rådgivning, så som budget och projektplanering. 

VIEW Ledger använder sig av molnbaserade redovisningssystem. Rollen innebär även arbete med deklarationer, årsredovisningar samt moms- och skatteredovisning.

Du kommer till exempel att:
 • Rådge
 • Upprätta bokslut
 • Bidra med service och råd
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett företag som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen inom redovisning och ekonomi. Vi söker dig som vill jobba i ett bolag i stark tillväxt med goda möjligheter att snabbt ta en större roll och få ökat ansvar. 

VI SÖKER DIG SOM
 • Har en akademisk utbildning inom ekonomi (180 hp) eller motsvarande
 • Har arbetat några år med ekonomi efter avslutade studier
 • Har självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa, inklusive upprätta bokslut, årsredovisningar K2/K3 och inkomstdeklarationer samt rådgivning till kunder
 • Har goda kunskaper i svenska 
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat med Xledger och Fortnox
Som person är du strukturerad och noggrann för att kunna bibehålla en hög standard på ditt arbete mot alla dina kunder. Då du kommer att ha mycket kontakt med företagen i din kundportfölj är det viktigt att du är utåtriktad och lösningsfokuserad. Eftersom företaget är i tillväxtfas i Sverige är det vidare viktigt att du är stresstålig och har inställningen att hugga i där det behövs. 

VI ERBJUDER
 • Konkurrenskraftiga villkor med bra pensions- och försäkringssystem
 • En informell och positiv arbetsmiljö i ett modernt växande företag
 • Bra karriärmöjligheter
Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.
Om du har några frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR Manager Linda Olsson på 08-20 46 30.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm City

OM OSS
Hos oss kommer du att bli en del av ett tekniskt drivet företag som vill hjälpa företag att digitalisera sina finansiella processer. Du får möjlighet att arbeta med 30 skickliga medarbetare med hög professionell kompetens.

Våra samarbetspartner är ERP-systemen Xledger och Fortnox. Som Xledger största partner och den enda som är Platinum-certifierad står vi starka när vi konkurrerar om nya kunder inom segmenten SMB och Enterprise. Dessutom är vi också byråpartner till Fortnox, vilket gör att vi kan erbjuda bra och rationella lösningar, även till företag i den nedre delen av SMB-skalan.
Your personal data will be safely stored in our internal systems and used to contact you and send information related to your contact request. For more information see our privacy policy.