010-207 03 04 info@viewledger.se

Affärssystem

Affärssystem = flexibilitet och effektivitet

Med ett flexibelt affärssystem kan du samla alla verksamhetens kärnprocesser inom bokföring, fakturering, CRM, projekthantering och tidrapportering på ett ställe. Ett affärssystem ska vara effektivt, enkelt att använda och kunna anpassas för ditt företag och bransch.

Med affärssystemen Xledger och Fortnox kan du arbeta smartare och spara både tid och pengar. Du får en flexibel, effektiv och modern ekonomilösning som passar dina behov.

Vi har många kunder inom olika branscher och i olika storlekar. Det har gett oss en gedigen erfarenhet av att förbättra och förenkla ekonomi- och affärsprocesser för olika verksamheter. Är du nyfiken på vilka möjligheter ett affärssystem för framtiden kan ge dig?

N

Tillgång till siffror i realtid

N

Automatisera processer och smart funktionalitet

N

Ett affärssystem som företaget kan växa med

N

Skalbart och flexibel

N

Tryggt och lättillgängligt i molnet

Xledger är ett modernt, flexibelt och mobilt affärssystem.

Affärssystemen Xledger och Fortnox

Du vill ha tillgång till smarta verktyg som gör din vardag enklare. Det vill vi med. Därför har vi valt att arbeta med affärssystemen Xledger och Fortnox. Båda dessa affärssystem erbjuder en hög grad av automation och du hittar mängder av funktioner som gör att du kan arbeta både snabbare och smidigare.

Affärssystemet Fortnox

Fortnox är användarvänligt och intuitivt och förenklar vardagen för många små och medelstora företag. Det passar dig som prioriterar smart funktionalitet och enkel tillgång till information.

Affärssystemet Xledger

Xledger passar ofta medelstora och större företag eller koncerner. Med Xledger kan du förenkla arbetsprocesser, få tillgång till avancerad rapportering och hantera koncernstrukturer och verksamheter i olika länder på ett smidigt sätt.

Vi har team som är specialiserade på både Xledger och Fortnox. Våra konsulter har lång erfarenhet av hur man använder systemen effektivt. De hjälper dig gärna med råd och tips på hur du kan förenkla era processer.

Framtidens affärssystem

 • Jobba var du vill – alltid uppdaterat
 • Sveriges mest valda ekonomisystem online
 • Smart bokföringsprogram
 • Enkel hantering av kvitton och reseräkningar
 • Samarbeta med kollegor och redovisningsbyråer
 • Bankkoppling och integrationer

Därför ska du välja VIEW

 • Erfarna redovisningskonsulter och lönespecialister
 • Tydliga prismodeller
 • Lång erfarenhet av att digitalisera ekonomifunktionen
 • Stor vana av att implementera integrationer
 • Fleibla lösningar som du kan skala upp och ner
 • Support och utbildning

Vad våra kunder säger

kvitfjell catering kunde av view

IDP Drift & Servicetjänster

"Vi upplever att VIEW delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."

KONTAKTA OSS