Affärssystem

Samla alla verksamhetens kärnprocesser.

Affärssystem = flexibilitet och effektivitet

I ett flexibelt affärssystem kan du samla alla verksamhetens kärnprocesser – inom bokföring, redovisning, fakturering, projekthantering och tidrapportering. Ett modernt affärssystem ska ha stöd för automatisering, vara enkelt att använda och kunna anpassas efter ditt företag och bransch.

Med affärssystemen Xledger och Fortnox kan du arbeta smartare och spara både tid och pengar. Du får ett effektivt och användarvänligt ekonomisystem som stöttar ditt företags behov och hjälper er att utveckla verksamheten.

Vill du veta vilka möjligheter ett affärssystem för framtiden kan ge dig?

N

Alltid tillgång till uppdaterade siffror i realtid

N

Automatiserade processer och smart funktionalitet

N

Ett affärssystem som företaget kan växa med

N

Skalbar lösning för era behov

N

Tryggt och lättillgängligt i molnet

Xledger är ett modernt, flexibelt och mobilt affärssystem.

Vill du också ha en enklare arbetsvardag?

Affärssystemen Xledger och Fortnox

Du vill ha tillgång till smarta verktyg som gör din vardag enklare och stöd för att utveckla ditt företag. Vi vill hjälpa dig med det! Därför arbetar vi med affärssystemen Xledger och Fortnox. Både Xledger och Fortnox erbjuder en hög grad av automation och du hittar mängder av funktioner som gör att du kan arbeta snabbare och smidigare.

Affärssystemet Fortnox

Fortnox är användarvänligt och intuitivt och förenklar vardagen för många små och medelstora företag. Det passar dig som prioriterar smart funktionalitet och enkel tillgång till information.

Affärssystemet Xledger

Xledger passar ofta medelstora och större företag eller koncerner. Med Xledger kan du förenkla arbetsprocesser, få tillgång till avancerad rapportering och hantera koncernstrukturer och verksamheter i olika länder på ett smidigt sätt. Boka en gratis demo för att se alla smarta funktioner i Xledger.

Framtidens affärssystem

 • Jobba var du vill – alltid uppdaterat
 • Enkla och kostnadsfria uppdateringar
 • Smart bokföringsprogram
 • Enkel hantering av kvitton och reseräkningar
 • Samarbeta med kollegor och redovisningsbyråer
 • Bankkoppling och integrationer

Därför ska du välja VIEW

 • Erfarna redovisningskonsulter och lönespecialister
 • Tydliga och moderna prismodeller
 • Lång erfarenhet av att digitalisera ekonomifunktionen
 • Stor vana av att implementera integrationer
 • Flexibla lösningar som går att skala upp och ner
 • Stöttar med implementering, support och utbildning

Integrationer kopplar ihop dina system

Med smidiga flöden av data och information blir vardagen enklare och risken för fel och misstag minimeras. Vi är experter på smarta tekniska lösningar och effektiva processer, och hjälper dig med funktioner som passar för din verksamhet.

Det finns en rad färdiga integrationer för snabb implementering både till Fortnox och Xledger. Med vår integrationsplattform kan vi dessutom utveckla ytterligare integrationer som kopplar ihop dina olika stödsystem med ditt ekonomisystem.

Effektiva processer med rätt affärssystem

Vi har många kunder inom olika branscher och i olika storlekar. Det har gett oss en gedigen erfarenhet av att förbättra och förenkla ekonomi- och affärsprocesser för olika verksamheter. Vi har team som är specialiserade på både Xledger och Fortnox, och våra konsulter har stor kompetens i hur man använder systemen effektivt. De hjälper dig gärna med råd och tips på hur du kan förenkla era processer.

Vad våra kunder säger

Kitch'n, kunder till VIEW Ledger i Norge.

Kitch'n Norge

"Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."