Allmänna villkor

VIEW Ledgers allmänna avtalsvillkor

När du klickar på knappen nedan kommer du till VIEW Ledger AB:s allmänna avtalsvillkor. Villkoren reglerar alla förhållanden mellan VIEW Ledger AB och kunden som inte annars regleras i uppdragsbrevet.

årsoppgjør

+20 års erfarenhet

I VIEW jobbar erfarna konsulter specialiserade inom olika områden inom ekonomi. Som kund hos oss får du stor nytta av våra erfarenhet från olika branscher och kunder i alla storlekar. Vi älskar siffror, men ogillar krångel Därför blir det naturligt för oss att alltid använda smarta digitala verktyg och smidiga lösningar för att minska manuella processer.

Därför ska du välja VIEW

När du upplever att du får en lösning som du inte visste var möjlig, då är vi som allra nöjdast. Vi tror på kraften i att koppla samman system och processer och att arbeta tillsammans. Vi hjälper till från smått till stort, men du ska alltid känna att du har en trygg partner att luta dig mot.

Vad våra kunder säger

Kitch'n, kunder till VIEW Ledger i Norge.

Kitch'n Norge

"Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."