mail%20logo

Vill du öka lönsamheten i era projekt?

Med det molnbaserade ekonomisystemet Xledger kan du som arkitekt enkelt och effektivt administrera dina projekt. Med Xledger standardiseras och automatiseras många av arkitektens återkommande arbetsmoment avseende projektadministration och ekonomi, allt i syfte att begränsa de manuella inslagen och ge dig som arkitekt ett styrningsverktyg helt fokuserad på ökad lönsamhet.
Ekonomisystem i molnet

Xledger är ett ekonomisystem i molnet helt oberoende av var du jobbar eller i vilket arbetsverktyg; PC, Mac, surfplattor och mobiler. Och med Xledger ERP Cloud skapas tillgänglighet under dygnets alla timmar där du får tillgång till verksamhetens nyckeltal online och har alltid uppdaterade beslutsunderlag för att kunna fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. 

Rapportering och analys finns inbyggda i systemet och är även de tillgängliga överallt närsomhelst.

Er ekonomiavdelning och rådgivare

Ibland behöver man avlastning över tid, och ibland behöver man ett duktigt team som hjälper en att rida ut stormen. Oavsett om ni vill outsourca hela eller delar av ekonomifunktionen så ger vi er insyn och översikt över er redovisning och lön, allt i realtid.

Och  med att era utmaningar också är våra finns vi alltid vid er sida för att hjälpa till med budgetering, underlag för investeringar, ekonomiska analyser, HR-frågor, företagsadministrativa spörsmål samt de val ni härvidlag ställs inför.Vårt motto är rakt och enkelt: lyckas ni så lyckas vi!
 
Kort om fördelarna med ett ekonomisystem i molnet:
 
  • En ekonomilösning, inget IT-projekt - vi installerar och integrerar mot försystem som Autodesk Revit, hanterar uppdateringar, löpande drift och support via ett månatligt abonnemang (s.k. ERP Saas Cloud) med tillgänglighet online 24/7 för alla medarbetare och på alla mobila enhetstyper
  • Mycket god funktionalitet avseende tid och projekt. Fokus på de olika faserna i designprojekt med tillhörande hantering av underleverantörers fakturering/vidarefakturering och utläggshantering mot slutkund     
  • Stabilitet och säkerhet för ditt företag, översikt och kontroll för dig
Låter det intressant? Skriv in dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så bokar vi ett möte berättar/visar mer. Din kontaktperson på View Ledger är Johan Westerudd.
Se hans kontaktuppgifter nedan.   
iark-thea-skulptur-elementer
"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Kontakta oss

Your personal data will be safely stored in our internal system and will be used to contact you and send information related to your request. For more information, see our see our privacy policy.
DSC00473