Även HR-arbetet är mätbart

Även HR-arbetet är mätbart

Linda Olsson jobbar som HR-konsult på VIEW Ledger. Hon har arbetat med allt från små till stora bolag och även inom hela HR-området.En stor del varför jag valde att utbilda mig inom HR var bredden på utbildningen.

Jag har ett stort intresse för ekonomi men även för psykologi, vilket visade sig vara en perfekt match. Sedan hade jag även ett intresse av att jobba med människor. Jag motiveras och drivs av att se effekten av de förändringar och förslag som jag har gett. Allt från mindre till större mer komplexa förändringar.

HR behövs i alla dess former oavsett bolagets storlek. Storleken avgör oftast om man har delegerade anställda som ansvarar för HR-arbetet eller inte. Risken med att inte ha någon som ansvarar för HR-arbetet är att man kan förlora kontrollen och arbetet hamnar mellan stolarna. Där kan vi komma in och vara behjälpliga.

Det många inte vet om är att det går att ta fram KPI:er inom HR-området vilket gör att även vårt arbete är mätbart. Idag hjälper vi våra kunder med allt ifrån rådgivning inom HR-arbetet till konkreta anställningsavtal och policy. Förutom ett bollplank kan vi även komma in och stötta för bland annat rekryteringsprocessen.

Se våra lediga tjänster her!

Vill du få tips om fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!