Byt till ett effektivt bokförings­program

Spara tid och pengar med automatiserade funktioner.

Bokföringsprogram i molnet

Ett bokföringsprogram ska vara effektivt, enkelt att använda och kunna anpassas för ditt företags behov. Vi kan hjälpa dig att arbeta smartare och spara tid och pengar med ekonomisystemen Xledger och Fortnox.

Där kan du samla alla kärnprocesser inom bokföring, fakturering, lönehantering och tidrapportering på ett ställe. Du får en flexibel, effektiv och modern ekonomilösning som passar dina behov.

N

Samarbeta med kollegor och din redovisningskonsult

N

Automatiserade processer sparar tid

N

Ett affärssystem som företaget kan växa med

N

Alltid tillgängligt och uppdaterat

N

Trygg lagring i molnet

Användarvänligt gränssnitt i Xledger bokföringsprogram
Våra konsulter hjälper företag att hitta rätt bokföringsprogram.

Hjälp att välja bokföringsprogram

Vi har många kunder inom olika branscher och i olika storlekar. Det har gett oss stor erfarenhet av att förbättra och förenkla ekonomi- och affärsprocesser för olika verksamheter.

Är du nyfiken på vilka möjligheter ett bokföringsprogram för framtiden kan ge dig? Hör av dig, så tar vi ett samtal om vilken lösning som kan passa just ditt företag bäst.

Integrationer ger möjligheter

Ett flexibelt, molnbaserat bokföringsprogram kan kopplas ihop med andra system som är viktiga för din verksamhet. Integrationer hjälper dig att minska det manuella arbetet och du får också säkrare data.

Välj ett bokföringsprogram med stöd för integrationer och en leverantör som kan hjälpa dig med tekniska lösningar för smarta dataflöden. Oftast finns det en uppsättning av standardintegrationer, men ibland behöver du kanske en skräddarsydd lösning anpassad efter era behov.

Ett modernt bokföringsprogram

 • Skräddarsy arbetsflöden och processer
 • Alltid uppdaterade siffror
 • Automatiserad kvittohantering
 • Enkel och smidig mobil-app 
 • Stort urval av integrationer
 • Inga krångliga uppdateringar
 • Smarta dashboards för översikt
 • Spara tid med automatisk bankkoppling
Våra konsulter hjälper företag att hitta rätt bokföringsprogram.

Vill du byta till ett smartare bokföringsprogram?

Vi visar dig gärna en demo där du får se några av alla smarta funktioner i våra bokföringsprogram, och hur de skulle kunna spara tid och pengar för ditt företag. Eller vill du börja med ett samtal där vi går igenom vilka behov just din verksamhet har? Hör av dig!

Våra bokföringsprogram: Xledger och Fortnox

Du vill ha tillgång till smarta verktyg som gör din vardag enklare. Det vill vi med. Därför har vi valt att arbeta med ekonomisystemen Xledger och Fortnox. Båda dessa bokföringsprogram erbjuder en hög grad av automation och du hittar mängder av funktioner som gör att du kan arbeta både snabbare och smidigare.

Ekonomisystemet Fortnox är användarvänligt och intuitivt och förenklar vardagen för många små och medelstora företag som vill ha smart funktionalitet och enkel tillgång till information.

Affärssystemet Xledger passar ofta medelstora och större företag eller koncerner som vill förenkla arbetsprocesser, få tillgång till avancerad rapportering eller smidigt kunna hantera koncernstrukturer eller utlandsverksamhet.

Vi har team som är specialiserade på både Xledger och Fortnox. Våra konsulter har lång erfarenhet av hur man använder systemen effektivt. De hjälper dig gärna med råd och tips på hur du kan förenkla era processer.

Få hjälp med bokföring eller hela ekonomin

 • Fokusera på din kärnverksamhet
 • Tillgång till specialister i olika områden
 • Dra nytta av best practice
 • Hjälp med både redovisning och lön
 • Kostnadseffektiva lösningar

Därför ska du välja VIEW Ledger

 • Erfarenhet av molnbaserade ekonomisystem sedan 2004
 • Möjlighet att ta hjälp med helhetslösningar för ekonomin
 • Specialistkompetens inom ekonomi, system och IT
 • Moderna prismodeller
 • Stor vana av att implementera integrationer

Vad våra kunder säger

Kitch'n, kunder till VIEW Ledger i Norge.

Kitch'n Norge

"Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Keeparo

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."