mail%20logo

Branschlösningar

Vi vet att olika branscher står inför olika utmaningar. Detta kan till exempel inkludera särskilda rapporteringskrav från myndigheter, behov av förbättrad projektledning eller effektivisering av dataflöden mellan system.

Vi har erfarenhet av att lösa problem för företag inom olika branscher och storlekar. Vår expertis och erfarenhet gynnar alla våra kunder så att du kan ta del av andra företags framgångar och lärdomar genom oss.

Med våra systemlösningar kan du få anpassade funktioner för din bransch, för att säkerställa effektiv affärsverksamhet och tillgodose ditt företags processbehov på bästa sätt. Vi erbjuder marknadens ledande molnlösningar Xledger och Fortnox som har dedikerade redovisnings- och lönesystem samt teknikgrupper.

Med vår egen integrationsplattform och en serie färdiga integrationer kopplar vi dina professionella system till ekonomisystemet - för en sömlös arbetsdag.

Nedan har vi samlat information om några av våra branschlösningar. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa utmaningarna i just din bransch.
Gemensamt för många av våra företagskunder är att de vill ha en bra överblick över ekonomin totalt sett och ner till företagens nivå - förutom att förenkla redovisningsprocesserna.
Gemensamt för många av arkitekt- och ingenjörsbolag är att de arbetar projektbaserat och vill ha en bättre översikt för att öka lönsamheten för projekten.
Gemensamt för många av våra kunder inom IT-branschen är att de arbetar projektbaserat och vill ha en lösning för bättre projektledning och för att säkerställa överensstämmelse mellan timmar och lön.
Gemensamt för våra kunder inom bemanning och rekrytering är att de arbetar på uppdragsbaserad basis och vill ha bättre projektledning och en lösning för att säkerställa matchning mellan timmar och lön.
Gemensamt för många av våra kunder inom frilanssegmentet är att de inte vill göra redovisningen själva, men vill ha en fullständig översikt över ett modernt system som är enkelt och intuitivt.
Vi har tagit fram ett unikt komplett ekonomisystem för den offentliga sektorn, som ger ett kostnadseffektivt införande med en snabb och enkel implementation som resultat.
Vi har tagit fram ett unikt komplett ekonomisystem, som förvaltar er medlems- och donationshantering utifrån era behov.
I vår lösning finns en integration mellan Xledger och Skatteverket, vilket innebär ingen mer manuell hantering av ROT- och RUT-avdrag utan allt sker digitalt och automatiserat.
Xledger passar för både stora och små fastighetsföretag och koncerner eftersom systemet stödjer bolag inom segmentet fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling.

Kontakta oss