Kostnadsfri systemrådgivning

Hjälp när du ska byta affärssystem eller ekonomisystem.

Funderar du på att byta affärssystem?

Har du ett system som ger full kontroll över hela företagets eller koncernens ekonomi och hjälper er att växa? Om inte, är det dags att byta affärssystem! Med ett 100% molnbaserat ekonomisystem har du alltid tillgång till uppdaterade siffror och kan fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.

N

Enklare vardag med smidiga flöden och integrationer

N

Spara tid och pengar med automatiserade processer

N

Utveckla verksamheten med BI och analys

N

Skalbart och anpassat för tillväxt och expansion

Boka kostnadsfri rådgivning!

Vi erbjuder kostnadsfria råd och vägledning för dig som funderar på att byta affärssystem eller ekonomisystem.

Allt i ett system – viktiga funktioner för företag som växer

Effektiv koncernredovisning med enkel konsolidering.

Ett skalbart och flexibelt system att växa med.

Smidig projektredovisning och projektrapportering.

Kraftfullt stöd för ekonomisk analys och beslutsfattande.

VIEW:s systemrådgivare hjälper dig som ska byta affärssystem eller ekonomisystem.

Osäker på vad du behöver?

Vi hjälper dig att se över alternativen! Boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra erfarna systemkonsulter direkt – online eller fysiskt. Vi går igenom dina behov och ger förslag på lösningar utifrån ditt företags förutsättningar, verksamhet och bransch. Du får också tips på vad som är bra att tänka på när du ska byta affärssystem.

Effektiv koncernredovisning ger full kontroll över koncernens likviditet

Med ett ekonomisystem anpassat för koncernredovisning får du enkelt överblick över helheten och kan snabbt gå in på detaljerna på bolagsnivå. En hierarkisk arvsstruktur ger smidig administration av gemensamma grunddata som kontoplaner och hantering av avskrivningar.

N

Enkel konsolidering i gemensam koncernvaluta

N

Gemensamma uppsättningar på global, regional och koncernnivå

N

Koncernrapportering i valfri valuta

N

Enkel administration av nya bolag och marknader, både nationellt och internationellt

Effektiva dashboards är viktigt när du ska byta affärssystem eller ekonomisystem.

Stöd för att växa internationellt

När ni ska växa till fler länder behöver du ett affärssystem som har alla stora valutor och automatiskt räknar om olika redovisningsvalutor till en gemensam koncernvaluta. Det ska också vara enkelt att att administrera nya bolag i andra länder.

N

Stöd för många länder och flera språk

N

Automatisk valutahantering i realtid

N

Förberett för internationell expansion

N

Olika basvalutor med rapportering i gemensam valuta

Enkelt att hantera projekt

Om ni driver verksamhet i projektform behöver du ett affärssystem som ger full översikt över alla projekt så att du kan följa lönsamheten i realtid och se utgifter, tidrapportering och reella intäkter. Med automatiserade processer kan du också spara tid och minska risken för fel.

N

Successiv vinstavräkning på projekt

N

Full drill down och spårbarhet på alla nivåer

N

Hierarkisk projektstruktur i en enhet eller på koncernnivå

N

Automatiserad fakturering och överföring av registrerade timmar till lön

Utveckla verksamheten med analys

Ditt affärssystem ska också stötta ekonomistyrning och utveckling. Med flexibla dashboards och rapporter med både detaljfokus och helikopterperspektiv kan du enkelt filtrera, sortera och exportera era siffror. Det ger dig realtidsinsikt och ett kraftfullt ledningsverktyg för bra beslut.

N

Anpassade dashboards för full överblick

N

Enkel drill down och rapportering på valfri nivå

N

Bryt ner och jämför information som du vill

N

Stöd för fler datakällor via integrationer

Boka en tid eller prata direkt med en av våra rådgivare!

Vad våra kunder säger

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag och koncerner att byta affärssystem och implementera smarta processer. Du kan också få hjälp med redovisningstjänster och lönehantering, och vi kan effektivt ta över hela eller delar av ekonomifunktionen.

Stefan Lundin, vd för Technogarden AB

Technogarden AB

“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

“Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”

Viktigt när du ska byta affärssystem

 • Automatiseringar som frigör tid
 • Goda integrationsmöjligheter
 • Säker hantering av data i molnet
 • Gedigna rapporteringslösningar
 • Enkel konsolidering av räkenskaper
 • Inbyggda arvsstrukturer för inställningar
 • Smidiga och kostnadsfria uppdateringar

Därför ska du välja VIEW

 • Experter inom både redovisning, lön och system
 • Möjlighet till helhetslösningar för ekonomin
 • Skräddarsydda lösningar och integrationer
 • Hjälp att utnyttja alla smarta funktioner
 • Smidig implementering med våra systemspecialister
 • Best practice från många olika kunder och branscher
 • Moderna och tydliga prismodeller

Är det svårt att byta affärssystem?

Det kan verka svårt att byta affärssystem, men vi finns med dig under processen och ser till att den blir smidig och effektiv. Våra systemkonsulter har lång erfarenhet av att implementera system i många olika företag, och har full koll på allt som är viktigt att tänka på när man ska byta affärssystem. De finns med hela vägen, från kartläggning av era processer och identifiering av möjligheter till effektivisering, till konfigurering av regler och användare så att det passar er verksamhet, och integrationer med andra system.

Vi hjälper också till med utbildning för olika roller i organisationen, och delar med oss av råd och tips så att ni kan utnyttja alla smarta funktioner fullt ut. Och när implementeringen är klar säkrar vi driften och hjälper till med anpassningar som ni kan behöva med tiden. Du får inte bara en lösning som fungerar idag, utan ett system som företaget kan växa med.

Våra konsulter finns med dig hela vägen när du ska byta affärssystem.

Integrationer ger möjligheter

Det är svårt att hitta ett system som kan täcka alla verksamhetens processer. När du ska byta affärssystem ska du därför välja ett system med så många färdiga integrationer som möjligt eller ett öppet API så att det går att skräddarsy kopplingar till andra system.

Se också till att hitta en leverantör med stor erfarenhet av integrationer. Vi på VIEW brinner för att hitta tekniska lösningar som gör din vardag enklare. Utifrån dina behov kan vi hjälpa till med både standardintegrationer och skräddarsydda lösningar. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med integrationer.

100% molnbaserat är standard

Nöj dig inte med något annat än en helt molnbaserad lösning när du ska byta affärssystem. Med ett system helt i molnet behöver du aldrig tänka på volymer, driftskostnader eller krångliga och kostsamma uppgraderingar.

I och med att alla användare alltid arbetar i den senaste versionen av systemet kan du lita på att företagets data lagras tryggt och säkert. Du kommer också åt systemet från vilken enhet, webbläsare och plats som helst, och har därmed tillgång till uppdaterade siffror och rapporter när du vill och var du vill.

Boka en tid så berättar vi mer!

VIEW Ledgers redovisningskonsulter hjälper dig med redovisning och ekonomisk rådgivning.

Behöver du hjälp med redovisningen också?

Sedan 2005 har vi inte bara hjälpt många företag att byta affärssystem och ekonomisystem, utan också att effektivisera sin redovisning, sin ekonomiska uppföljning och sina affärsprocesser. Vi brinner för att hjälpa våra kundföretag att utvecklas!

Hos oss kan du välja om du vill outsourca hela redovisningen eller ta hjälp med vissa delar – vi ger dig flexibla lösningar som du kan skala upp och ner efter behov.

Våra redovisningskonsulter har gedigen systemkompetens och delar gärna med sig av smarta lösningar. Och när du behöver extra hjälp kan våra experter hjälpa dig med både praktiska frågor och strategisk ekonomisk rådgivning.