Smarta ekonomisystem

Effektiva systemlösningar integrerade med din verksamhet.

Jobba smartare med rätt ekonomisystem

Att ha rätt systemstöd på plats är centralt för alla företag. Med ett effektivt ekonomisystem får du full koll på siffrorna i realtid och rätt förutsättningar för att utveckla din verksamhet. Dessutom får både du och dina medarbetare en enklare arbetsvardag.

Vi vet hur viktigt det är med en kostnadseffektiv, skalbar och säker lösning. Vår kompetens inom både system och ekonomi gör att du kan fokusera på att styra din verksamhet framåt mot era mål. Besluten fattar du så klart baserat på relevant och aktuell data.

Xledger

Xledger är ett komplett ERP- och ekonomisystem med kraftfull rapportering och smidig hantering av projekt och koncernstruktur.

Fortnox

Fortnox är ett enkelt och användarvänligt ekonomisystem för små och medelstora företag.

Utlägg och reseräkningar

Med en smart app för digital utläggsredovisning sparar ditt företag tid och pengar och minskar misstag.

Systemstöd för smidigare tidrapportering

En smart systemlösning för rapportering och registrering av tid gör att du och din organisation kan spara mycket manuellt arbete. Med ett systemstöd kan du också samla in och analysera data på ett mer strukturerat sätt. På så sätt får du bättre underlag för att fatta beslut om sådant som arbetsfördelning och planering av projekt.

Vi erbjuder VIEW Time – ett system för dig som vill ha en effektiv och enkel lösning för tidrapporteringen. Med VIEW Time får du en användarvänlig app där medarbetarna enkelt kan rapportera tid och avvikelser, och ett effektivt flöde för godkännande och attestering.

Smidiga integrationer = ett flexibelt ekonomisystem

Med automatiska dataflöden mellan ekonomisystemet och andra verksamhetssystem kan du minska manuellt arbete och förbättra kvaliteten på data och underlag.

Till ekonomisystemen Xledger och Fortnox finns en lång rad standardintegrationer. Utöver det har vi också vår egna integrationsplattform VIEW Connect. Där kan vi kostnadseffektivt utveckla ytterligare integrationer utifrån ditt företags behov. Våra systemkonsulter och integrationsspecialister hjälper gärna till med både rådgivning och utveckling.

Dags för ett nytt ekonomisystem?

Det finns många saker att ha i åtanke när man överväger ett nytt ekonomisystem. Inte minst är det såklart väldigt viktigt att ekonomisystemet har den funktionalitet som din verksamhet behöver.

Våra systemrådgivare har stor erfarenhet av hjälpa olika slags företag och organisationer att välja rätt ekonomisystem, och kan visa dig i all kraftfull funktionalitet i Xledger och alla smidiga funktioner i Fortnox.

Tips: Här kan du läsa om 7 viktiga saker att tänka på när du ska byta ekonomisystem.

Redovisningskonsult på VIEW Group som kan hjälpa dig välja ekonomisystem.

Ekonomi, redovisning och lönetjänster

Ta hjälp med hela eller delar av ekonomin

Vi på VIEW är inte bara specialister på effektiva ekonomisystem. Du kan också få hjälp med lönehantering, redovisning, kvalificerad rådgivning eller hela ekonomin. Du väljer själv hur mycket avlastning du vill ha, och med vilka delar.

VIEW Ledger kjøper Finero

Ekonomitjänster

Hos oss får du hjälp med med ett brett utbud av ekonomitjänster – allt från löpande bokföring till årsredovisningar, deklarationer och rapportering.

Lönehantering

Genom att ta hjälp med lönehanteringen och personaladministrationen kan du spara tid och pengar och minska sårbarheten för frånvaro. 

Rådgivning

Våra erfarna rådgivare hjälper dig att få insikt och överblick över ditt företags ekonomiska situation och att omsätta siffrorna till handling.

Vad våra kunder säger

Stefan Lundin, vd för Technogarden AB

Technogarden AB

“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Keeparo

“Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”