010-207 03 04 info@viewledger.se

ERP-system

ERP-system i molnet

Ditt ERP-system ska stötta, effektivisera och samla kärnprocesserna i din verksamhet. Genom att välja ett ERP-system som för samman så många av dina viktigaste affärsprocesser som möjligt, som t.ex beställningar, lager, logistik, försäljning, inköp och ekonomi, kan du arbeta både smart och få full kontroll. Målet är att frigöra tid och minska frustration som skapas av alltför krångliga processer. Naturligvis vill du också ha få affärsinformation som både hjälper dig att se samband, hitta möjligheter och bygga förutsättningar för att utvecklas.

Med ett ERP-system i molnet kan du dessutom vara säker på att du alltid har tillgång till din ekonomiska information. När du vill och var du än befinner dig.

N

Spar tid och pengar med smarta funktioner

N

Väx och utvecklas med skalbarhet och flexibilitet

N

Få full kontroll med datainsamling och rapportering

N

Gör arbetsvardagen smidigare med integrationer

ERP-system-XLEDGER

ERP-system – effektiv motor

Ett ERP-system förenklar och förbättrar dina ekonomi- och affärsprocesser. Om du siktar mot att växa ska du välja ett system som gör det enkelt för dig att skala upp din verksamhet utan att du ska behöva byta system. Med automatiserade processer och AI frigör du tid och kan utöka verksamheten utan att att anställa i motsvarande grad.

Idag finns det inga ursäkter för att ha gamla redovisningssiffror eller att importera försäljningssiffror fram och tillbaka. All din data når du enkelt i realtid.

Integrationer ger möjligheter

Du hittar sällan ett ERP-system som täcker in alla dina kärnprocesser. När du väljer system bör du leta efter ett system som har så många färdiga integrationer som möjligt eller ett öppet API för att enkelt kunna skräddarsy integrationer till andra system som är viktiga i din verksamhet.

Välj ett system och en leverantör som har stor erfarehet av integrationer. Smidga dataflöden sparar mycket tid. Läs mer om integrationer här

aditro lønnsystem med view

ERP-systemen Xledger och Fortnox

VIEW är partner med Xledger och Fortnox. Båda systemen ligger i molnet och erbjuder en hög grad av automatisering och smart funktionalitet.

Xledger ERP-system är särskilt effektivt för stora företag och koncerner, som vill förenkla arbetsprocesser, få tillgång till avancerad rapportering och kunna skala upp verksamheten.

Fortnox ERP-system är användarvänligt och intuitivt och förenklar vardagen för många små och medelstora företag som vill ha smart funktionalitet och enkel tillgång till information.

Våra konsulter har alla mycket god systemkompetens i Xledger och Fortnox. De hjälper dig gärna att sätta upp procsser och rutiner som gör arbetet enklare för din verksamhet.

Implementering av ERP-system

Goda resultat börjar med en framgångsrik implementering av systemet. Vi startar med att ser över era mål för att säkerställa att vi rätt val när vi sätter upp systemet och integrationer. Ni ska få en lösning som funkar smidigt både i vardagen och som hjälper er att nå era mål. Tillsammans sätter vi upp ett startdatum och utifrån det tar vi fram en projektplan och startar projektet. Vi informerar, samarbetar och stämmer av löpande under hela projektet, allt för en effektiv och lyckad implementering.

Uppföljning

Vi finns kvar hela vägen för att säkra att ni arbetar effektivt och smidigt. När implementeringen av systemet är färdig står våra systemkonsulter redo att säkra både en trygg drift och hjälper er om ni behöver göra anpassningar eller nya integrationer. Med lång erfarenhet från kunder i många olika branscher och storlekar finns det gott om kunskap kring best practice och vi delar gärna med oss av den. Vi rekommenderar alltid våra kunder att investera gott om tid för att utbilda alla användare i systemet. Behöver ni utöver det utbildning inom specifika ämnen som tidredovisning eller reseräkningar skräddarsyr vi ett upplägg som passar för ditt företag.

Att sätta upp ERP-systemet

Vi rekommenderar alltid våra kunder att så långt det är möjligt anpassa rutiner efter det nya ERP-systemet istället för tvärtom. Det hjälper dig förhoppningsvis att skapa synergieffekt med system och interna processer. De system vi väljer att arbeta med erbjuder redan goda möjligheter att konfigurera systemet utifrån ditt företags behov. Vi anpassar till exempel regler och användarroller utifrån er verksamhet

Uppdateringar

Molnbaserade ERP-system innebär att uppdateringar sker löpande utan vare sig extra kostnader eller någon nedtid för våra kunder. for kundene. När du väljer ett ERP-system bör du välja ett system med en tydlig plan för utveckling av både funktionalitet och användarvänlighet.

10 fördelar med ett molnbaserat ERP-system

  1. Ett verktyg för bra beslut
  2. Automatiska och effektiva processer
  3. Välj moduler efter behov
  4. Skalbart för tillväxt
  5. Smidig arbetsfördelning
  6. nika rapporteringsmöjligheter
  7. Goda integrationsmöjligheter
  8. Alltid tillgängligt, via desktop eller mobil
  9. Snabb och säker implementering
  10. Regelbundna uppdateringar

Vad våra kunder säger

kvitfjell catering kunde av view

IDP Drift & Servicetjänster

"Vi upplever att VIEW delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."