Fortnox Affärssystem

Håll koll på siffrorna med redovisning i Fortnox

Enkelt samarbete i Fortnox affärssystem

Fortnox bokföringsprogram är ett molnbaserat system med flexibla lösningar för dig som driver enskild firma, småföretag eller medelstort bolag. Systemet har många smidiga funktioner och en hög grad av automatisering som reducerar manuellt arbete och förenklar din arbetsvardag.

Vi hjälper dig att sköta hela eller delar av din redovisning i Fortnox bokföringsprogram. Du väljer själv i hur stor eller liten utsträckning du vill ha hjälp, och vilka saker du vill sköta själv. Oavsett vilken lösning du väljer kommer du alltid ha full kontroll på siffror och resultat i realtid.

Smarta funktioner i Fortnox bokföringsprogram

Med Fortnox bokföringsprogram får du tillgång till många effektiva funktioner i ett användarvänligt format. Du når enkelt dina uppdaterade siffror – både på datorn och i mobilen.

N

Automatisk bokföring

N

Bankintegration till Sveriges största banker

N

Digital hantering av kvitton och fakturor

N

Modulbaserat – köp den funktionalitet du behöver

N

Smidig lönehantering

Fortnox affärssystems smarta app i mobilen
Din redovisningskonsult hjälper dig med redovisning i Fortnox bokföringsprogram.

Redovisning i Fortnox är roligt!

Med Fortnox affärssystem och med vår hjälp kan vi nästan lova att redovisningen blir kul. Du kan i alla fall vara säker på att den blir mindre komplicerad. Våra redovisningskonsulter har full koll på bokföring i Fortnox och lång erfarenhet av att förenkla administration, ekonomi och lönehantering för företag av olika storlekar.

Dessutom kan de visa dig alla funktioner i Fortnox affärssystem som hjälper dig att både få bättre kontroll och översikt. Med Fortnox som bokföringsprogram och oss som redovisningsbyrå minskar du tiden du behöver lägga på manuellt arbete och du får mer tid över till att utveckla din verksamhet.

N

Spar tid, men behåll kontroll

N

Få tillgång till specialistkunskap och best practice

N

Flexibla lösningar som du kan skala upp och ner efter behov

Vi hjälper dig med bokföringen i Fortnox

Våra erfarna redovisningskonsulter hjälper dig med den redovisning och ekonomiska rådgivning du behöver, så att du kan ägna dig åt annat. Du väljer själv om du vill ha hjälp med saker som:

  • Löpande bokföring
  • Lönehantering
  • Utläggsredovisning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Budget och uppföljning
  • Fakturering
  • Projektredovisning
  • Rapportering
  • Momsredovisning
VIEW:s redovisningskonsulter hjälper kunder med redovisningen i Fortnox bokföringsprogram
VIEW:s systemrådgivare Folke Björkstrand hjälper företag att välja affärssystem.

Är Fortnox affärssystem rätt val för ditt företag?

Det finns många saker att ha i åtanke när man ska välja affärssystem. Vi har kunder i olika storlekar och branscher med olika utmaningar och behov, och har stor erfarenhet av att hjälpa företag att välja rätt affärssystem.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt affärssystem för din verksamhet. Hör av dig, så bokar vi in ett förutsättningslöst samtal med en av våra systemrådgivare där vi går igenom era viktigaste affärsprocesser och vad ni behöver i ett affärssystem.

Vad våra kunder säger

Vi hjälper företag av olika storlekar och i olika branscher att få kontroll över ekonomin. Med smart digital redovisning och färre manuella processer får de också en enklare arbetsvardag och kan lägga mer tid på saker som kunder, medarbetare och att utveckla verksamheten.

visindi kunde av view

BIZ Apartment

"Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert."

prozena cnsulting ab

Prozena Consulting

”VIEW Ledgers kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

tehuset-logo

Tehuset Java

"Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde."

Vill du också ha en enklare arbetsvardag?

Fortnox affärssystem i siffror

Småföretagare

Integrationer

Moduler

Integrationer för Fortnox affärssystem

Med smidiga dataflöden och system som pratar med varandra kan du spara mycket tid och minimera risken för misstag. Våra redovisningskonsulter och systemexperter har koll på den uppsjö av integrationer som finns på marknaden och hjälper till att koppla ihop dina andra stödsystem med Fortnox affärssystem.

Med specialanpassade integrationer och stor samlad erfarenhet av Fortnox affärssystem kan vi också sätta upp smarta arbetsprocesser som passar din verksamhet. Resultatet för dig blir snabb, säker och kostnadseffektiv redovisning.

Här kan du läsa mer om integrationer och kopplingar i Fortnox affärssystem.

Exempel på företag och tjänster med integrationer till Fortnox affärssystem.