Fortnox

Läs vad vi kan göra för våra kunder.

Smarta funktioner i Fortnox affärssystem

Med ett molnbaserat bokföringsprogram har du alltid tillgång till uppdaterade siffror – både på datorn och i mobilen.

N

Automatisk bokföring

N

Bankintegration till Sveriges största banker

N

Digital hantering av kvitton och fakturor

N

Modulbaserat – köp den funktionalitet du behöver

N

Smidig lönehantering

tripletex regnskapsfører

Enkelt samarbete i Fortnox affärssystem

Fortnox är ett molnbaserat bokföringsprogram med flexibla lösningar för dig som driver enskild firma, småföretag eller medelstort bolag. Systemet har många smidiga funktioner och en hög grad av automatisering som reducerar manuellt arbete och förenklar din arbetsvardag.

Vi hjälper dig att sköta hela eller delar av din bokföring och redovisning i Fortnox. Du väljer själv i hur stor eller liten utsträckning du vill ha hjälp, och vilka saker du vill sköta själv. Oavsett vilken lösning du väljer kommer du alltid ha full kontroll på siffror och resultat i realtid.

Redovisning i Fortnox är roligt!

Med Fortnox affärssystem och med hjälp av oss blir redovisningen kul! Våra redovisningskonsulter har full koll på bokföring i Fortnox och lång erfarenhet av att förenkla administration, ekonomi och lönehantering för företag av olika storlekar.

Dessutom har de full koll på alla funktioner i Fortnox affärssystem som hjälper dig att både få bättre kontroll och översikt. Med Fortnox som bokföringsprogram och oss som redovisningsbyrå minskar du tiden du behöver lägga på manuellt arbete och du får mer tid över till att utveckla din verksamhet.

I systemet finns också ett inbyggt kommunikationsverktyg kopplat till händelser och poster. Det gör att du enkelt kan kommunicera direkt med din redovisningskonsult.

N

Spar tid, men behåll kontroll

N

Få tillgång till specialistkunskap och best practice

N

Flexibla lösningar som du kan skala upp och ner efter behov

VIEW Ledgers redovisningskonsulter hjälper dig med redovisning och ekonomisk rådgivning.
Linda Persson på VIEW Ledger i Malmö.

Vi hjälper dig med bokföringen i Fortnox

Våra erfarna redovisningskonsulter hjälper dig med den redovisning och ekonomiska rådgivning du behöver, så att du kan ägna dig åt annat. Du väljer själv om du vill ha hjälp med saker som:

  • Löpande bokföring
  • Lönehantering
  • Utläggsredovisning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Budget och uppföljning
  • Fakturering
  • Projektredovisning
  • Rapportering
  • Momsredovisning

Vill du också ha en enklare arbetsvardag?

Vad våra kunder säger

Vi hjälper företag av olika storlekar och i olika branscher att få kontroll över ekonomin. Med smart digital redovisning och färre manuella processer får de också en enklare arbetsvardag och kan lägga mer tid på saker som kunder, medarbetare och att utveckla verksamheten.

visindi kunde av view

BIZ Apartment

"Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert."

prozena cnsulting ab

Prozena Consulting

”VIEW Ledgers kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

tehuset-logo

Tehuset Java

"Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde."

Småföretagare

Färdig Kopplingar

Moduler

Integrationer för Fortnox affärssystem

Smidiga dataflöden och system som pratar med varandra sparar mycket tid och minimerar risken för misstag. Våra redovisningskonsulter och systemexperter har koll på den uppsjö av integrationer som finns på marknaden och hjälper till att koppla ihop dina andra stödsystem med Fortnox ekonomisystem.

Med bra integrationer och stor samlad erfarenhet av systemet kan vi också sätta upp smarta arbetsprocesser som passar din verksamhet. Resultatet för dig blir snabb, säker och kostnadseffektiv redovisning.

VIEW Ledger