Fortnox Redovisningsbyrå

Vi hjälper dig med redovisningen i Fortnox

Söker du en Fortnox redovisningsbyrå?

Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet av att arbeta i Fortnox och full koll på alla smarta funktioner. Med VIEW som Fortnox redovisningsbyrå får du en kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad lösning för ekonomin, och du har alltid full kontroll på siffrorna – även när du är på språng.

Våra kunder är företag av olika storlek i många olika branscher. En sak de har gemensamt är att de vill lägga mindre tid på administration och fokusera mer på sin kärnverksamhet. Med vår kompetens som redovisningsbyrå och med Fortnox som system hjälper vi till med det. Du får både bättre koll på ekonomin och en smidigare arbetsvardag. 

VIEW:s redovisningskonsulter hjälper dig med redovisningen i Fortnox.
VIEW Ledger - kvalificerad Fortnox Redovisningsbyrå

Få experthjälp av en redovisningskonsult i Fortnox

Hos oss får du flexibla och skalbara lösningar för ekonomin. Du väljer hur mycket du vill göra själv och hur mycket hjälp du vill ha från oss. Kanske vill du fakturera själv men låta oss sköta bokföring, rapportering och löner?

Oavsett vilka delar du vill ha hjälp med är det enkelt att samarbeta och kommunicera med din redovisningskonsult direkt inne i systemet. Och med den smarta appen har du koll på siffrorna när du är på språng.

Det är viktigt för våra kunder att kunna förutse kostnader och veta vad redovisningskonsulten kostar varje månad. Därför har vi moderna prismodeller med fasta månadskostnader.

VIEW Ledger - kvalificerad Fortnox Redovisningsbyrå

Fördelarna med Fortnox ekonomisystem

 • Jobba var du vill – alltid uppdaterat
 • Sveriges mest valda ekonomisystem online
 • Effektivt bokföringsprogram
 • Enkel hantering av kvitton och reseräkningar
 • Samarbeta enkelt med kollegor och din redovisningsbyrå
 • Bankkoppling och smarta integrationer

Därför ska du välja VIEW som Fortnox redovisningsbyrå

 • Gedigen erfarenhet av Fortnox
 • Kunniga lönekonsulter och redovisningskonsulter
 • Flexibla lösningar anpassade efter dina behov
 • Tydliga och moderna prismodeller
 • Experter på integrationer med andra system
 • Tillgång till kvalificerad ekonomisk rådgivning

Vad våra kunder säger

Kitch'n, kunder till VIEW Ledger i Norge.

Kitch'n Norge

"Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Keeparo

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."

Integrationer ger möjligheter

Med smidiga dataflöden blir redovisningen effektiv. Med VIEW som Fortnox redovisningsbyrå får du en partner med stor vana av integrationer och smarta arbetsprocesser.

Det finns en rad färdiga integrationer som kopplar ihop Fortnox med andra system. Med vår integrationsplattform kan våra integrationsexperter dessutom utveckla skräddarsydda integrationer för din verksamhet.