Integrationer

Läs vad vi kan göra för våra kunder.

Smarta kopplingar ger dig ett flexibelt ekonomisystem

Automatiska dataflöden mellan system hjälper dig att minska tiden för manuellt arbete och att förbättra datakvaliteten genom alla dina system.

Vi är partner till både Xledger och Fortnox, som båda levererar en lång rad standardintegrationer. Utöver det har vi också byggt vår egen integrationsplattform VIEW Connect där vi kostnadseffektivt kan utveckla ytterligare lösningar som anpassas till utifrån de behov ditt företag har. Våra systemkonsulter gärna hjälper dig gärna med både rådgivning och utveckling.

Flexibla gränssnitt som funkar med befintlig IT-struktur

Xledger har ett flertal kopplingar mot väletablerade systemleverantörer på den svenska marknaden. Flexibla gränssnitt gör att den tekniska lösningen enkelt anpassas utifrån den IT-miljö och systemarkitektur som redan finns. Till exempel Traditionell SOAP XML Webservices kan väljas för mer standardiserade integrationer och för verksamheter som har en högre grad av IT-komplexitet finns möjligheten att välja en moderniserad integration med GraphQL som frågespråk.

Integrationer = möjligheter

Vi hjälper dig att hitta lösningar och funktioner som funkar för din verksamhet. Det finns en rad färdiga integrationer för snabb implementering.

Med vår integrationsplattform kan vi dessutom utveckla ytterligare integrationer som kopplar samman dina stödsystem med ditt ekonomisystem. Resultatet blir snabbare flöden och en smidig arbetsvardag.

Alternativ för integrationer

Xledger erbjuder flera tekniska alternativ för integration. Data kan exporteras med GraphQL, SOAP-baserade webbtjänster eller liveexportlänkar. Data importeras till Xledger via GraphQL eller CSV och XML-baserade importformat. Integrationer med Xledger kan vara allt från sömlösa och helautomatiska till mer "on-demand"-synkroniseringar. Allt utifrån organisationens behov. Våra integrationskonsulter ger hjälp eller råd om du vill utveckla dina egna integrationer eller behöver teknisk dokumentation.

För små och medelstora företag använder vi det smidiga modulbaserade ekonomisystemet Fortnox. För Fortnox finns över 400 standardintegrationer som vi kan hjälpa till att aktivera. Här hittar du mer information om kopplingar för Fortnox.

Integrationer som levereras av partners

För integrationer som inte levereras direkt i ekonomisystemen finns standardintegrationer som tillhandahålls av partners som kan vara effektiva att sätta upp och ekonomiskt fördelaktiga. Ett exempel på en sådan partner kan vara ConnectMyApps. De har en stor uppsättning standardkopplingar som kan appliceras relativt enkelt, men det kan finnas exempel där dessa kräver ett givet arbetsflöde och där anpassade parametrar inte nödvändigtvis stöds; ändå ser vi att det är lösningar som kan fungera för många. Här hittar du en översikt över deras lösningar.

integrasjoner med erp systemet

ERP-systemet Xledger

Ibland behöver du integrationer som inte redan finns som standard i ditt ekonomisystem. VIEW har ett eget automationsteam som består av integrationskonsulter, programmerare och RPA-utvecklare. Med hjälp av vår integrationsplattform VIEW Connect utvecklar och förvaltar de våra kunders skräddarsydda integrationer. För dig innebär stor flexibilitet kombinerat med kostnadseffektivitet.

N

Vi löser dina behov

N

Vi bygger broar mellan dina system

N

Vi ansvarar för uppdatering och vidareutveckling

Applikationer i .NET

VIEW Connect är en serie applikationer utvecklade i .NET och levereras som App Services i Microsoft Azure med funktionalitet genom Azure Datafactory. Integrationer kan göras i form av filöverföring (flertalet format) webhooks, databaskopplingar eller REST API. VIEW Connect har hög grad av säkerhet, tillgångskontroll och monitorering.

Anpassade applikationer

VIEW har gjort specialanpassade lösningar för flera välkända företag och vi har god erfarenhet av både positiv effekt på deras verksamhet och kvaliteten på tjänsterna.

Några exempel på dessa integrationer är mellan Xledger och Salesforce, Simployer, Dataloy, IMOS, AMOS, Winner, Hult & Lillevik, Datanova, Elavon, Vipps, Dynamics, Eyeshare, Catalyst One, Aditro, PortIT, Configura, Smartdoc, IDP, Moment, Trimergo, GAT och mer.

Vår integrationsplattform:
VIEW CONNECT

Via vår egenutvecklade integrationsplattform VIEW Connect har vi stor flexibilitet när det kommer till att utveckla och leverera skräddarsydda lösningar.

Vi utför systemutveckling, skapar kopplingar mellan olika system och programlösningar och anpassningar för våra kunder. Dessutom erbjuder vi IT-rådgivning, uthyrning av IT-arbetskraft och drift av kundens IT-infrastruktur.

VIEW har en hög teoretisk och professionell kompetens med erfarenhet från olika plattformar och programmeringsspråk, såsom Web Services och GraphQL.

Är du nyfiken på vilka möjligheter som finns för dig? Tekniken finns där, det gäller bara att utnyttja den på rätt sätt!

Logotype för VIEW Connect – plattform för integrationer.

Vad våra kunder säger

kvitfjell catering kunde av view

IDP Drift & Servicetjänster

“Vi upplever att VIEW delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga.”

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

“Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”