Jobba hos VIEW Ledger?

Årets tillväxtbyrå två år på rad!

joseph view ab

Vi växer så att det knakar!

Det senaste året har vi växt med 100 procent. Det stämmer, vi har blivit dubbelt så många! Och två år i rad har vi vunnit pris som Årets tillväxtbyrå. Nu letar vi efter fler drivna kollegor, och hoppas att du vill bli en av dem!

Vi på VIEW brinner för att hjälpa företag av olika storlekar med smarta lösningar inom redovisning och ekonomi. Hos oss blir du en del av en teknikdriven koncern och får över 700 kollegor inom olika expertisområden runt om i Norden.

Vi är på en stark tillväxtresa, och här finns god chans att växa i din roll och få mer ansvar. Har du nyligen tagit examen och söker givande utmaningar? Eller har du jobbat några år och vill testa något nytt? Då kan det här vara något för dig! 

Häng med på resan!

Vår ambition är att fortsätta växa, och vi vill komma i kontakt med dig som har intresse för digitala lösningar, ekonomi och redovisning och gillar när det händer mycket. Hör gärna av dig och berätta om dig själv, dina karriärmål och varför du är intresserad av att jobba hos oss.

På vår karriärsida kan du kolla in vilka lediga jobb som finns just nu eller skicka in en öppen ansökan. Välkommen!

Medarbetare på VIEW Ledger AB i Stockholm
Elisabet Larsson, redovisningskonsult på VIEW Ledger AB.

“Jag kände mig direkt hemma när jag började på VIEW.”

När Elisabet Larsson tog examen i företagsekonomi från Örebro universitet 2021 flyttade hon till Stockholm och började på VIEW Ledger. Här jobbar hon med många olika delar inom redovisning – allt från bokföring och bokslut till rapporteringar till kunder om deras ekonomiska ställning och resultat.

Hur var det att flytta till Stockholm och börja jobba på VIEW Ledger?

Det var spännande och förväntansfullt. Och jag kände mig hemma direkt när jag började jobba på VIEW. Under tiden som har gått sedan dess har jag blivit mer självständig och fått ett större ansvar över mina uppgifter.

Vad är det bästa med att jobba på VIEW Ledger?

Det roliga med mitt jobb är att alla delar tillsammans ger mig en bra förståelse för hur ekonomin i ett företag fungerar. Det jag uppskattar särskilt med VIEW är också det professionella men samtidigt lättsamma och opretentiösa arbetsklimatet – en härlig stämning som jag trivs väldigt bra i.

Följ VIEW Ledger på LinkedIn!

På LinkedIn delar vi lediga jobb och framtidsspaningar om ekonomi, digitalisering, redovisning och lön. Och så får du såklart möta alla fantastiska kollegor. Häng med!

Följ VIEW Ledger på LinkedIn!

Härlig stämning och trevliga kollegor

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Hos oss bidrar vi alla till en inkluderande kultur där vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap. Här berättar några av kollegorna vad som gör att de trivs på jobbet, och varför du borde bli en del av gänget! 

Följ oss på LinkedIn!

På LinkedIn delar vi lediga jobb och tips och framtidsspaningar om ekonomi, digitalisering, redovisning och lön. Och så får du såklart möta alla fantastiska kollegor. Häng med!

Om VIEW Ledger

Smartare lösningar för företagets ekonomi

Våra erfarna konsulter hjälper dig med effektiva system, lönehantering, redovisning eller hela ekonomin. Vi brinner för att stötta företag att utvecklas!

Redovisning

Överlåt delar av redovisningen eller hela ekonomin till oss – vi är flexibla!

Läs mer om redovisning

aditro lønnsystem by view ledger

System

Smart systemstöd ger dig full kontroll över företagets ekonomi i realtid. 

Läs mer om system

VIEW Ledger kjøper Finero

Lön

Outsourca lönerna – minska kostnader och beroende av nyckelpersoner. 

Läs mer om lön