010-207 03 04 info@viewledger.se

Jobba hos oss

joseph view ab

Vi växer så att det knakar. Vill du vara med på resan?

Det senaste året har vi blivit dubbelt så många, och två år i rad har vi blivit utsedda till Årets tillväxtbyrå. Nu letar vi efter 10 nya kollegor, och hoppas att du vill bli en av dem!

Som konsult hos oss får du hjälpa intressanta kunder i många olika branscher med smarta lösningar inom redovisning och ekonomi. Du blir en del av ett teknikdrivet företag och får över 400 kollegor inom olika expertisområden runt om i Norden. Här finns goda möjligheter att utvecklas i rollen och få mer ansvar.

Tar du snart examen inom ekonomi och söker givande utmaningar? Eller har du jobbat några år och vill testa något nytt? Då kan det här vara något för dig! 

50 000 kr till flyttfåglar som landar hos oss!

Vi vet att ni grymma redovisningstalanger finns över hela landet, och vill såklart att ni ska komma till oss. Förutom en spännande och utvecklande roll på en härlig arbetsplats erbjuder vi nu därför ett flyttbidrag på 50 000 kr till dig som blir tillsvidareanställd hos oss i Stockholm.

Låter det intressant? Klart det gör! Läs mer om rollen och ansök på en gång – vi går igenom ansökningarna löpande.

joseph view ab
hjelp til årsregnskap

“Jag kände mig direkt hemma när jag började på VIEW.”

När Elisabet Larsson tog examen i företagsekonomi från Örebro universitet 2021 flyttade hon till Stockholm och började på VIEW Ledger. Här jobbar hon med många olika delar inom redovisning – allt från bokföring och bokslut till rapporteringar till kunder om deras ekonomiska ställning och resultat.

Hur var det att flytta till Stockholm och börja jobba på VIEW Ledger?

Det var spännande och förväntansfullt. Och jag kände mig hemma direkt när jag började jobba på VIEW. Under tiden som har gått sedan dess har jag blivit mer självständig och fått ett större ansvar över mina uppgifter.

Vad är det bästa med att jobba på VIEW Ledger?

Det roliga med mitt jobb är att alla delar tillsammans ger mig en bra förståelse för hur ekonomin i ett företag fungerar. Det jag uppskattar särskilt med VIEW är också det professionella men samtidigt lättsamma och opretentiösa arbetsklimatet – en härlig stämning som jag trivs väldigt bra i.

Följ VIEW Ledger på LinkedIn!

På LinkedIn delar vi tips och framtidsspaningar om ekonomi, digitalisering, redovisning och lön. Och så får du såklart möta alla fantastiska kollegor. Häng med!

Härlig stämning och trevliga kollegor

Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Hos oss bidrar alla till en utvecklande kultur där vi bryr oss om varandra och generöst delar med oss av vår kunskap. Här berättar några av kollegorna vad som gör att de trivs på jobbet, och varför du borde bli en del av gänget! 

OM VIEW LEDGER

En helhetspartner inom ekonomilösningar

Våra proffsiga och engagerade konsulter hjälper företag som vill outsourca lön, redovisning eller hela ekonomin. Dessutom är vi experter på smarta systemlösningar!

VIEW Ledger kjøper Finero

Redovisning

Du kan överlåta hela eller delar av redovisningen till oss – vi är flexibla!

Läs mer

aditro lønnsystem by view ledger

System

Med effektiva system får du kontroll över företagets ekonomi i realtid. 

Läs mer

Rådgivning

Vi hjälper dig få insikt och överblick och att omsätta siffror till handling. 

Läs mer