010-207 03 04 info@viewledger.se

Jobba hos oss

joseph view ab

Vi växer så att det knakar!

Det senaste året har vi växt med 100 procent. Det stämmer, vi har blivit dubbelt så många! Två år i rad har vi också vunnit pris som Årets tillväxtbyrå. Nu letar vi efter fler drivna kollegor, och hoppas att du vill bli en av dem.

Vi på VIEW brinner för att hjälpa små och stora företag med smarta lösningar inom redovisning och ekonomi. Hos oss blir du en del av en teknikdriven koncern och får över 400 kollegor inom olika expertisområden runt om i Norden. Här finns god chans att växa i rollen och få mer ansvar.

Är du i början av din karriär och söker givande utmaningar? Eller har du jobbat några år och vill testa något nytt? Då kan det här vara helt rätt för dig! 

Häng med på resan!

Nu söker vi en ny kollega till vårt nordiska HR-team med placering på vårt trevliga Stockholmskontor. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter med fokus på rekrytering och HR-administration. Du arbetar i en positiv och informell miljö, och får många härliga kollegor.  

Låter det intressant? Klart det gör! Läs mer om rollen och skicka in en ansökan – vi går igenom ansökningarna löpande, och du får återkoppling i augusti.

Medarbetare i teamet på VIEW Ledger AB i Stockholm.

Följ VIEW Ledger på LinkedIn!

På LinkedIn delar vi tips och framtidsspaningar om ekonomi, digitalisering, redovisning och HR. Och så får du självklart möta alla fantastiska kollegor. Häng med!

Härlig stämning och hjälpsamma kollegor

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Hos oss bidrar vi alla till en inkluderande kultur där vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap. Här berättar några av kollegorna vad som gör att de trivs på jobbet, och varför du borde bli en del av gänget! 

Elisabet Larsson, redovisningskonsult på VIEW Ledger AB.

“Jag kände mig direkt hemma när jag började på VIEW.”

När Elisabet Larsson tog examen från Örebro universitet förra året flyttade hon till Stockholm och började hos oss på VIEW Ledger. Här jobbar hon med flera olika områden inom redovisning – allt från bokföring och bokslut till rapporteringar till kunder om deras ekonomiska ställning och resultat.

Hur var det att flytta till Stockholm och börja jobba hos oss?

Det var spännande och förväntansfullt! Jag kände mig hemma direkt när jag började jobba på VIEW. Under tiden som har gått sedan dess har jag blivit mer självständig och fått ett större ansvar över mina uppgifter.

Vad är det bästa med att jobba på VIEW Ledger?

Det roliga med mitt jobb är att alla delar tillsammans ger mig en bra förståelse för hur ekonomin i ett företag fungerar. Det jag uppskattar särskilt med VIEW är också det professionella men samtidigt lättsamma och opretentiösa arbetsklimatet – en härlig stämning som jag trivs väldigt bra i.

OM VIEW LEDGER

En helhetspartner inom ekonomilösningar

Våra kunniga och engagerade konsulter hjälper företag som vill outsourca lön, redovisning eller hela ekonomin. Dessutom är vi experter på smarta systemlösningar!

VIEW Ledger kjøper Finero

Redovisning

Överlåt hela eller delar av redovisningen till oss – vi är flexibla!

Läs mer

aditro lønnsystem by view ledger

System

Molnbaserade system ger dig kontroll över företagets ekonomi i realtid. 

Läs mer

Rådgivning

Vi hjälper dig få insikt och överblick och att omsätta siffror till handling. 

Läs mer