Karriär inom VIEW

Väx tillsammans med oss!

Vi växer så att det knakar!

Vi på VIEW brinner för att hjälpa företag av olika storlekar med smarta lösningar och goda råd inom ekonomi, redovisning och lön. Hos oss blir du del av en snabbväxande aktör inom AccounTech, och får över 700 kollegor med stor samlad kompetens inom olika expertisområden på ett 30-tal kontor i Sverige, Norge och Finland.

Vi är på en stark tillväxtresa, och behöver bli ännu fler. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas, lära och få mer ansvar.

Kollegor på VIEW Ledger.

Häng med på resan!

Tar du snart examen och söker spännande utmaningar inom ekonomi? Till hösten 2023 söker vi flera nya redovisningskonsulter som vill växa tillsammans med oss. Hos oss får du chansen att rivstarta din karriär tillsammans med positiva och engagerade kollegor. 

Lockas du av en karriär där du får kombinera tech och ekonomi och vara del av en bransch i förändring? Är du nyfiken på nya digitala lösningar och gillar när det händer mycket? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Kollegor på VIEW Ledger.
Elisabet Larsson, redovisningskonsult på VIEW Ledger AB.

“Jag kände mig direkt hemma när jag började på VIEW.”

När Elisabet Larsson tog examen i företagsekonomi från Örebro universitet 2021 flyttade hon till Stockholm och började på VIEW. Här jobbar hon med många olika delar inom redovisning – allt från bokföring och bokslut till rapporteringar till kunder om deras ekonomiska ställning och resultat.

Hur var det att flytta till Stockholm och börja jobba på VIEW?

Det var spännande och förväntansfullt. Och jag kände mig hemma direkt när jag började jobba på VIEW. Under tiden som har gått sedan dess har jag blivit mer självständig och fått ett större ansvar över mina uppgifter.

Vad är det bästa med att jobba på VIEW?

Det roliga med mitt jobb är att alla delar tillsammans ger mig en bra förståelse för hur ekonomin i ett företag fungerar. Det jag uppskattar särskilt med VIEW är också det professionella men samtidigt lättsamma och opretentiösa arbetsklimatet – en härlig stämning som jag trivs väldigt bra i.

Följ VIEW Ledger på LinkedIn!

På LinkedIn delar vi lediga jobb och framtidsspaningar om ekonomi, digitalisering, redovisning och lön. Och så får du såklart möta alla fantastiska kollegor. Häng med!

Följ VIEW Ledger på LinkedIn!

Härlig stämning och trevliga kollegor

Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Hos oss bidrar alla till en utvecklande kultur där vi bryr oss om varandra och generöst delar med oss av vår kunskap. Här berättar några av kollegorna vad som gör att de trivs på jobbet, och varför du borde bli en del av gänget!

Om VIEW Ledger

En helhetspartner inom ekonomi

Våra proffsiga och engagerade konsulter hjälper företag som vill outsourca lön, redovisning eller hela ekonomin. Dessutom är vi experter på smarta systemlösningar!

VIEW Ledger kjøper Finero

Redovisning

Du kan överlåta hela eller delar av redovisningen till oss – vi är flexibla!

Läs mer

aditro lønnsystem by view ledger

System

Med effektiva system får du kontroll över företagets ekonomi i realtid. 

Läs mer

Rådgivning

Vi hjälper dig få insikt och överblick och att omsätta siffror till handling. 

Läs mer