20+ kontor i Sverige och Norge

Du väljer om du vill ses fysiskt eller digitalt.

Redovisning på många olika orter – eller i molnet!

Redan 2004 grundades VIEW i Norge, och sedan dess har vi hjälpt mängder av kunder att få koll på siffrorna och en smidigare arbetsvardag. Vi ser till att du kan säkra intäkter, få kontroll på kostnader och öka lönsamheten – allt för att du ska kunna fokusera på att utveckla din verksamhet.

VIEW Ledgers första kontor i Sverige öppnade 2015. Sedan dess har vi blivit många fler, och du hittar våra kontor på ett flertal orter. Sedan 2022 finns vi i Skåne, Göteborg och Norrtälje efter vårt förvärv av Resursgruppens och RSM:s verksamheter inom redovisning och lön. Och från april 2023 arbetar även våra kollegor från PrimeQ:s verksamhet inom ekonomi, lön och affärssystem under namnet VIEW Ledger. Tillsammans fortsätter vi att leverera smarta, digitala lösningar för att hjälpa våra kunder att få insikt och översikt över ekonomin.

Våra redovisningskonsulter och lönekonsulter har lång erfarenhet av molnbaserade ekonomisystem och lönesystem där det går enkelt att samarbeta digitalt i realtid. För dig som vill träffas personligen hittar du mer information om alla våra kontor här nedanför, och kan ta kontakt direkt.

Stockholm

$

Göteborg

$

Kalmar

$

Lund

$

Malmö

$

Norrtälje

$

Västervik

$

Norge

Om VIEW Ledger

En helhetspartner inom ekonomilösningar

Dina siffror är spännande! Vi gör dem till insikter som ger dig förutsättningar för en effektiv och lönsam verksamhet.