010-207 03 04 info@viewledger.se

KUNDER INOM VIEW

Referenser

Allt handlar om nöjda kunder

Erfarenhet från många branscher

Våra kunder finns i olika branscher, av varierande storlek och med olika behov. Det de har gemensamt är att de har högt ställda mål och ställer höga krav på oss. Det gillar vi! Att hjälpa dig att få ekonomisk insikt och överblick för att ta rätt beslut och utveckla din verksamhet är vår viktigaste drivkraft.

De flesta av våra kunder finns i Sverige och Norge, men vi hjälper kunder runt om i världen.

Vad säger våra kunder?

Vi säger insikt och översikt. Men vi lämnar gärna över ordet till några av våra kunder.

visindi kunde av view

BIZ Apartment

“Sen vi gick över till digital bokföring så har vi sett en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det har blivit mycket mer effektivt och säkert framförallt.”

Tehuset Java

“Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde. Det är så enkelt så att till och med den mest teknikskygge klarar av den hanteringen utan problem.”

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

IDP Drift och servicetjänster

“Vi upplever att VIEW Ledger delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga”

KSMG

“Vi har samarbetat med VIEW Ledger under många år och än idag så levererar de mer än vad vi som kund kan förvänta. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”

Prozena Consulting

”VIEW Ledger är vår operativa och strategiska partner sedan vårt bolag startade. Deras kompetens, innovativa rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

Kontakta oss