Allt handlar om nöjda kunder

Vi brinner för att hjälpa företag att växa.

Från entreprenörsdrivna startups till internationella koncerner

Våra kunder finns i många olika branscher och är företag i varierande storlek med olika behov. Det de har gemensamt är att de har högt ställda mål och ställer höga krav på oss. Det gillar vi! Att hjälpa dig att få koll på siffrorna för att kunna ta rätt beslut och utveckla din verksamhet är vår viktigaste drivkraft.

De flesta av våra kunder har sin bas i Norden, men vi hjälper företag runt om i världen. Med digitala lösningar är det smidigt och enkelt att kommunicera och samarbeta också på distans.

Vad säger våra kunder?

Vi säger insikt och översikt. Men vi lämnar gärna över ordet till några av våra kunder. Här kan du ta del av ett axplock av kundcase och referenser.

VIEW Ledger kjøper Finero

Biz Apartments

“Sen vi gick över till digital bokföring så har vi sett en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det har blivit mycket mer effektivt och säkert framförallt.”

aditro lønnsystem by view ledger

Tehuset Java

“Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde. Det är så enkelt så att till och med den mest teknikskygge klarar av den hanteringen utan problem.”

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Technogarden logotyp

Technogarden

“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer.”

Logotyp för Prozena Consulting, kunder till VIEW Ledger.

Prozena Consulting

”VIEW Ledger är vår operativa och strategiska partner sedan vårt bolag startade. Deras kompetens, innovativa rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

Logotyp för Keeparo.

Keeparo

“Vi har samarbetat med VIEW Ledger under många år och än idag så levererar de mer än vad vi som kund kan förvänta. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”

Cancerfonden

“VIEW Group är proffsiga – det känns tryggt helt enkelt.”

Om VIEW Ledger

En helhetspartner inom ekonomilösningar

Våra proffsiga och engagerade konsulter hjälper företag som vill outsourca lön, redovisning eller hela ekonomin. Dessutom är vi experter på smarta systemlösningar!

VIEW Ledger kjøper Finero

Redovisning

Du kan överlåta hela eller delar av redovisningen till oss – vi är flexibla!

Läs mer

aditro lønnsystem by view ledger

System

Med smarta system får du full kontroll över företagets ekonomi i realtid. 

Läs mer

Rådgivning

Vi hjälper dig få insikt och överblick och att omsätta siffror till handling. 

Läs mer