Lönehantering & Lönetjänster

Få effektiv hjälp med lönerna till fasta priser.

VIEW:s lönekonsulter hjälper dig med lönehantering och andra lönetjänster

Hjälp med lönehantering = bli mer effektiv!

Genom att få hjälp med lönehantering och andra lönetjänster kan din verksamhet minska kostnaderna, bli mindre beroende av nyckelpersoner och få tillgång till erfarna specialister med fullt fokus på lön.

Vi har lång erfarenhet av lönetjänster och HR-administration, och kan effektivt ta över hela eller delar av din lönefunktion. När du anlitar oss för lönehantering kan du få hjälp med uppgifter som:

N

Löpande lönehantering och löneutbetalning

N

Rapportering till myndigheterna

N

Pensionsrapportering

N

Tidrapporter, utlägg och reseräkningar

Fast pris på lönehantering och andra lönetjänster

Vi vet att förutsägbarhet och flexibilitet är viktigt när du anlitar oss för hjälp med lönehantering. Därför har vi anpassningsbara upplägg och fasta priser på lönehantering, så att du alltid vet vad det kommer att kosta. Priserna startar på 225 kr i månaden per anställd. Om du behöver öka eller minska hjälpen ordnar vi en lösning som passar dina behov, och när du behöver extra hjälp kan du enkelt beställa tillägg av fler lönetjänster och löneservice.

Spara tid, pengar och bekymmer

Lön är ett område som är fullt av lagar och regler, och det krävs därför en bra överblick för att allting ska bli rätt. Är dina huvudsakliga arbetsuppgifter egentligen något annat har du kanske inte tid att hålla dig uppdaterad på nya bestämmelser, och det kan vara svårt att reda ut vad som gäller. Våra lönekonsulter är specialiserade på lön och har full koll på förmåner, pensionsadministration, semesterregler och andra snåriga delar inom löneområdet.

När vi tar hand om lönerna får du mer tid över för annat. Vi jobbar med smarta, digitala lösningar för löneadministrationen som sparar tid och ger dig en kostnadseffektiv lösning.

Genom att ta hjälp med lönehanteringen blir din verksamhet också mindre sårbar för arbetstoppar och frånvaro. Du är inte beroende av att du eller någon på din ekonomiavdelning är på plats för att göra lönerna, och kan alltid vara säker på att dina medarbetare får rätt lön i rätt tid.

Varför ta hjälp med lönehantering?

 • Effektiv lönehantering och löneadministration
 • Säkerhet och hög kvalitet
 • Experthjälp med semester och pension
 • Minskad sårbarhet för arbetstoppar och sjukdom
 • Minskade kostnader och administration
 • Tillgång till flexibla resurser och specialistkunskap
 • Du kan ha fokus på din kärnverksamhet

Varför anlita VIEW för löneoutsourcing?

 • Erfarna och specialiserade lönekonsulter
 • Anpassade lösningar utifrån dina behov
 • Skala upp och ner när du behöver
 • Tydliga prismodeller
 • Standardiserade och skräddarsydda integrationer
 • Gedigen erfarenhet av system som Hogia och Fortnox
 • Tillgång till redovisningsexpertis och rådgivning
Digital lönehantering och löneadministration i Fortnox app.

Lönehantering i Hogia eller Fortnox

Samtidigt som vi tar hand om lönekörning, rapportering och all annan lönehantering har du full överblick över vad som händer i systemet.

Vi är partner med Hogia och Fortnox och arbetar effektivt i båda systemen. Med en smart systemlösning är det också enkelt att samarbeta och kommunicera direkt i systemet.

Hör av dig och berätta vad du vill ha hjälp med, så ger vi dig en offert på lönetjänster i Hogia eller Fortnox. När du tar hjälp med lönehantering från våra erfarna lönekonsulter får du trygghet och kvalitet – till ett rimligt pris!

N

Automatisering förenklar lönekörningen

N

Alltid uppdaterat enligt gällande lagar och regler

N

Automatik, branschanpassningar och smarta rapporter

N

Smidig kommunikation och effektivt samarbete

Vad våra kunder säger

Logotyp för Biz Apartment, kunder till VIEW Ledger.

Biz Apartment

“Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert.”

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

“Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”

Om VIEW Ledger

En helhetspartner för företagets ekonomi

Våra erfarna konsulter hjälper dig med effektiva system, lönehantering, redovisning eller hela ekonomin. Vi brinner för att stötta företag att utvecklas!

Rådgivning

Få insikt i ekonomin och hjälp att omsätta siffrorna till handling.

Läs mer

aditro lønnsystem by view ledger

System

Smart systemstöd ger dig full kontroll över företagets ekonomi i realtid. 

Läs mer

VIEW Ledger kjøper Finero

Redovisning

Överlåt delar av redovisningen eller hela ekonomin till oss – vi är flexibla!

Läs mer

Kontakta oss för en offert på lönetjänster

Vi har lång erfarenhet av att stötta olika typer av verksamheter med löneoutsourcing, och hjälper dig gärna med lönehantering, pension, utlägg och andra lönetjänster. Fyll i formuläret här nedanför, och berätta kort vad du vill ha hjälp med, så återkommer vi snart.