Om VIEW Ledger

Smarta ekonomilösningar som hjälper ditt företag att växa.

Ekonomisk insikt och översikt

Dina siffror är spännande! Oavsett om ditt företag är stort eller litet berättar siffrorna mycket om din verksamhet och ger värdefulla svar på hur du kan driva den mer effektivt och lönsamt. Vi förvandlar siffror till insikter och ger dig förutsättningar som hjälper ditt företag att ta rätt beslut, att växa och att utvecklas.

Vi på VIEW Ledger brinner för att hjälpa företag att säkerställa intäkter, ha kontroll på kostnader och få en tydlig ekonomisk översikt av sin verksamhet. Som leverantör av redovisningstjänster, lönehantering, ekonomisk rådgivning och ekonomisystem erbjuder vi lösningar som hjälper dig att utveckla ditt företag.

Vi brukar sammanfatta det med att vi skapar insikt och översikt – i realtid. Vad kan vi hjälpa dig med?

Joseph Mogefors, vd för VIEW Sverige.

Specialister inom ekonomi och digitalisering 

Oavsett om du vill outsourca hela eller delar av din ekonomifunktion, eller behöver implementera ett effektivt systemstöd, jobbar vi ständigt för att förenkla din vardag. Med hjälp av smarta digitala lösningar och smidiga integrationer kan vi automatisera processer som ger dig en enklare arbetsvardag.

Eftersom allt finns i molnet har du alltid tillgång till din ekonomiska information. Och har du praktiska frågor eller vill ha strategisk rådgivning hjälper våra kunniga experter gärna till. 

Ledande inom AccounTech och BPO

VIEW Ledger grundades 2004 av tre bröder i Norge. Idag är VIEW Ledger en del av VIEW Group, en snabbväxande nordisk partner inom AccounTech och ekonomi och en betydande aktör i Sverige. Våra drygt 700 medarbetare finns på fler än 30 kontor i Sverige, Norge och Finland. Tillsammans levererar vi tjänster inom system, redovisning, lön och IT. VIEW Group har idag en omsättning på cirka 780 MSEK.

20+ års erfarenhet

På VIEW Ledger jobbar erfarna konsulter specialiserade inom olika områden inom ekonomi, redovisning, lön och HR. Som kund hos oss får du stor nytta av våra erfarenhet från olika branscher och kunder i alla storlekar. Vi älskar siffror, men ogillar krångel. Därför blir det naturligt för oss att alltid använda smarta digitala verktyg och smidiga lösningar för att minska manuella processer.

Varför välja VIEW Ledger?

När du upplever att du får en lösning som du inte visste var möjlig, då är vi som allra nöjdast. Vi tror på kraften i att koppla samman system och processer och att arbeta smartare tillsammans.

Vi hjälper till från smått till stort, och du ska alltid känna att du har full koll på ekonomin och en trygg partner att luta dig mot.

Vad våra kunder säger

Kitch'n, kunder till VIEW Ledger i Norge.

Kitch'n Norge

"Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Keeparo

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."