010-207 03 04 info@viewledger.se

Om VIEW Ledger

Din partner inom redovisning, lön och ekonomisystem.

Ekonomisk insikt och översikt

Vi på VIEW Ledger hjälper dig att säkerställa intäkter, ha kontroll på kostnader och få en tydlig ekonomisk översikt av din verksamhet. Som leverantör av redovisningstjänster, löneservice, ekonomisk rådgivning och ekonomisystem skapar vi lösningar som hjälper dig att utveckla ditt företag.

Oavsett om du vill outsourca hela eller delar av din ekonomifunktion, eller om du bara behöver systemstöd, jobbar vi ständigt för att förenkla din vardag. Med hjälp av smarta system och smidiga integrationer kan vi automatisera processer som ger dig en enklare arbetsvardag.

Eftersom allt finns i molnet har du alltid tillgång till din ekonomiska information. Och har du praktiska frågor eller vill ha strategisk rådgivning hjälper våra kunniga experter gärna till. Vi brukar sammanfatta det med att vi skapar insikt och översikt – i realtid. Vad kan vi hjälpa dig med?

view-ledger-redovisningskonsult-och-rådgivare

AccounTech och BPO

VIEW Ledger grundades 2004 av tre bröder i Norge. Idag är VIEW Ledger en del av VIEW Group, en snabbväxande nordisk aktör inom AccounTech och BPO och en betydande aktör i Sverige. Våra drygt 500 medarbetare finns på ett 20-tal kontor i Sverige, Norge och Finland. Tillsammans levererar vi tjänster inom system, redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. VIEW Group har idag en omsättning på cirka 500 MSEK.

+20 års erfarenhet

På VIEW Ledger jobbar erfarna konsulter specialiserade inom olika områden inom ekonomi, lön och HR. Som kund hos oss får du stor nytta av våra erfarenhet från olika branscher och kunder i alla storlekar. Vi älskar siffror, men ogillar krångel. Därför blir det naturligt för oss att alltid använda smarta digitala verktyg och smidiga lösningar för att minska manuella processer.

Varför välja VIEW Ledger?

När du upplever att du får en lösning som du inte visste var möjlig, då är vi som allra nöjdast. Vi tror på kraften i att koppla samman system och processer och att arbeta tillsammans.

Vi hjälper till från smått till stort, och du ska alltid känna att du har en trygg partner att luta dig mot.

Vad våra kunder säger

kvitfjell catering kunde av view

IDP Drift & Servicetjänster

"Vi upplever att VIEW delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."