Smartare redovisning

Överlåt hela eller delar av ekonomin till oss.

Redovisning för dig som gillar att sväva bland molnen

Vi älskar att hjälpa våra kunder med smarta redovisningstjänster! Du kan outsourca hela eller delar av din ekonomi till oss – vi är flexibla och hjälper dig utifrån ditt behov. Vi arbetar med moderna prismodeller som för dig som kund innebär både effektivitet och rimliga kostnader.

Våra redovisningskonsulter har djup expertis inom sina områden och med kunder inom många olika branscher har vi också en bred kunskap. Du kan därför dra nytta av vår samlade kompetens och erfarenhet och känna dig trygg.

Oavsett om du låter oss sköta din ekonomi fullt ut eller väljer att göra delar av arbetet själv har du alltid smidig tillgång till all din ekonomiska information. När som helst och var som helst, med hjälp av moderna affärssystem i molnet.

Vi gillar siffror men vi ogillar krångel och onödiga processer. Att automatisera och förenkla så mycket som möjligt är vår grundidé. Men lika viktigt är att du alltid har en smidig väg in till oss för hjälp och råd. Du ska lugnt kunna fokusera på annat.

Outsourcing av ekonomi, redovisning och lön

Genom att ta hjälp med våra redovisningstjänster och outsourca din redovisning och löpande bokföring till oss får du experthjälp med ekonomin i smarta system, och kan spara både tid och pengar. Med digitala och automatiserade lösningar blir det dagliga arbetet mer effektivt, och du kan lägga mer tid på företagets kärnverksamhet.

Insikt och översikt över ekonomin med flexibla system

Vem vill inte ha en enklare och effektivare vardag? Vi har hjälpt många företag att automatisera sina redovisnings- och löneprocesser via ekonomisystemen Xledger och Fortnox. Oavsett om ni väljer att sköta delar av bokföringen och rapporteringen själva, eller tar hjälp med alla våra redovisningstjänster, är målet alltid en kostnadseffektiv tjänst som ger er aktuella och relevanta siffror – när som helst och var som helst. Det ger er full kontroll och överblick över verksamheten.

Outsourca redovisningen – spara tid och pengar

I de allra flesta fall lönar det sig att outsourca redovisningen. Genom att ha en stark outsourcingpartner får ditt företag tillgång till bred expertis som alltid är aktuell och uppdaterad. Verksamheten blir också mindre sårbar för arbetstoppar, uppsägningar och semestertider. Med outsourcing av ekonomin är det enkelt att skala upp eller ner när ni behöver.

Ikon för redovisningstjänster i ekonomisystemet Xledger.

Redovisningskonsulter i Xledger

Vi har dedikerade team med lång och gedigen erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Xledger. Vill du göra dina dataflöden ännu smidigare har vi också gedigen erfarenhet av både implementering av färdiga integrationer och att utveckla lösningar som anpassas utifrån de system ni vill koppla ihop.

Ikon för redovisningstjänster i ekonomisystemet Fortnox.

Redovisningskonsulter i Fortnox

Våra konsulter med Fortnox-expertis hjälper dig gärna med både redovisning och lön i Fortnox. Vi erbjuder fasta priser utifrån hur mycket du vill ha hjälp med. Behöver du hälp att koppla ihop Fortnox med andra system ser vi till att du får in den data och de siffror du behöver genom integrationer.

Rådgivning inom ekonomi och redovisning

  • Årsredovisning
  • Skatterådgivning
  • Hållbarhetsredovisning
  • Företagsöverlåtelser och värderingar
  • Ombildning till aktiebolag

Varför ska ni välja VIEW som redovisningsbyrå?

  • Tillgång till expertis med både djup och bredd
  • Moderna system och verktyg
  • Alltid tillgång till aktuella siffror i molnet
  • Kvalitetssäkring i flera led
  • Flexibel och skalbar service

Vad våra kunder säger

Kitch'n, kunder till VIEW Ledger i Norge.

Kitch'n Norge

"Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Keeparo

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."

VIEW i siffror

Användare

Anställda

Länder

Årliga transaktioner