Redovisningsbyrå
Kalmar

På VIEW är vi över 700 experter inom ekonomi, lön och digitalisering som brinner för att hjälpa små och stora företag med redovisning och affärsinsikter. Vi är ett kompetenshus inom ekonomi, och partner med både Fortnox och Xledger. I Kalmar har vi många kunder inom olika branscher.

Redovisningskonsult i Kalmar

Funderar du på att outsourca ditt företags ekonomi? Våra redovisningskonsulter förenklar och effektiviserar ekonomi- och verksamhetsprocesser för ambitiösa företag. Hör av dig direkt till en av våra redovisningskonsulter, eller kontakta oss via formuläret längre ner på sidan.

Peter Roosling, redovisningskonsult, VIEW Ledger Redovisningsbyrå Kalmar

Peter Roosling

Auktoriserad Redovisningskonsult
Dan Häggfors, avdelningschef på VIEW Ledger Redovisningsbyrå Kalmar

Dan Häggfors

Auktoriserad Redovisningskonsult
Christina Petersson, redovisningskonsult på VIEW Ledger Redovisningsbyrå Kalmar

Christina Petersson

Redovisningskonsult

Redovisningsbyrå Kalmar

Du hittar oss i det nybyggda glashuset framför gamla brandstationen i Kalmar. Vi erbjuder molnbaserade ekonomilösningar, redovisning, lön och rådgivningstjänster. Våra redovisningskonsulter och lönekonsulter har lång erfarenhet och bred expertis inom många olika branscher.

På VIEW arbetar vi med två av marknadens ledande ekonomisystem, Xledger och Fortnox. Vi känner till marknaden väl och är centralt belägna i Kalmar. Vi har även kunder i andra städer än Kalmar – med ett molnbaserat system och bra kommunikationskanaler fungerar det utmärkt för både oss och våra kunder.

Vi kan hjälpa dig med ekonomitjänster som:

  • Bokföring och bokslut
  • Lönehantering
  • Skatterådgivning
  • Årsredovisningar och deklarationer
  • Företagsöverlåtelser och värderingar
  • Ombildning till aktiebolag
  • Starta ett nytt företag

Varmt välkommen att besöka oss! Våra öppettider är vardagar kl. 8-17.

Postadress:
Box 120
391 21 Kalmar

Kundreferenser

Våra kunder anlitar oss för att lyckas med sina ambitioner

visindi kunde av view

BIZ Apartment

“Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert.”

prozena cnsulting ab

Prozena Consulting

”VIEW Ledger kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

tehuset-logo

Tehuset Java

“Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde.”