010-207 03 04 info@viewledger.se

redovisningsbyrå stockholm

På VIEW är vi över 400 experter inom ekonomi, lön och IT som brinner för att hjälpa små och stora företag med redovisning och affärsinsikter. Vi är ett kompetenshus inom ekonomi, och partner med både Fortnox och Xledger. I Stockholm har vi många kunder inom olika branscher.

Redovisningskonsult – Stockholm

Funderar du på att outsourca ditt företags ekonomi? Våra redovisningskonsulter förenklar och effektiviserar ekonomi- och verksamhetsprocesser för ambitiösa företag. Vi är också experter på effektiva systemlösningar och smart teknik som underlättar din vardag.

Folke Björkstrand VIEW Ledger AB

FOLKE

Systemrådgivning & Försäljning

Redovisningsbyrå i Stockholm

Vi levererar effektiva redovisnings- och ekonomiprocesser till företag i hela Sverige, främst Stockholmsområdet. Våra kunder kommer från olika branscher och i olika storlekar, allt från BIZ Apartment och KSMG till mindre företag och frilansare.

Gemensamt för många är att de är ambitiösa och ställer höga krav på oss. De har ett växande behov av relevant ekonomisk ledningsinformation, och allt detta måste ske med effektiva processer.

Vi arbetar med marknadens ledande ekonomisystem, Xledger och Fortnox, och är deras största partner. Våra redovisningskonsulter, rådgivare och systemkonsulter har lång erfarenhet av redovisning, lön och konsulttjänster inom ekonomi och IT.

Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret här nedanför eller genom att skicka ett e-postmeddelande eller ringa oss.

Vi berättar gärna mer och ger dig en gratis demonstration av våra ekonomilösningar.

 

Drottninggatan 89, Stockholm

Kundreferenser

Våra kunder anlitar oss för att lyckas med sina ambitioner och få tid över till att utveckla sina verksamheter.

visindi kunde av view

BIZ Apartment

"Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert."

prozena cnsulting ab

Prozena Consulting

”VIEW Ledger kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

tehuset-logo

Tehuset Java

"Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde."