Redovisningsbyrå Stockholm

Inom VIEW är vi över 700 experter inom redovisning, lön och IT som brinner för att hjälpa små och stora företag i Stockholm och hela Norden med ekonomi och affärsinsikter. Vill du outsourca hela eller delar av ekonomin, utveckla verksamheten genom kvalificerad rådgivning, eller implementera ett smart systemstöd? Vi hjälper dig gärna!

Söker du en effektiv redovisningsbyrå i Stockholm?

Vi på VIEW Ledgers Stockholmskontor levererar effektiva redovisnings- och ekonomiprocesser till företag i Stockholmsområdet och i hela Sverige. Vi har kunder i många olika branscher och i olika storlekar. Allt från BIZ Apartment och KSMG, reklambyråer och konsultbolag, till mindre entreprenörsdrivna företag och frilansare.

Gemensamt för många är att de är ambitiösa och ställer höga krav på oss. De har ett växande behov av relevant och uppdaterad ekonomisk ledningsinformation, och vill jobba med snabba och kostnadseffektiva processer.

Vi arbetar med marknadens ledande ekonomisystem, Xledger och Fortnox, och är deras största partner. Våra redovisningskonsulter, rådgivare och systemexperter har lång erfarenhet av redovisning, lön och konsulttjänster inom ekonomi och IT.

Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst samtal, så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med och ger dig en kostnadsfri demo av våra ekonomilösningar.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret här nedanför eller genom att mejla eller ringa oss. Vi hörs!

Kontakta en av våra redovisningskonsulter i Stockholm

Funderar du på att outsourca ditt företags ekonomi? Våra redovisningskonsulter förenklar och effektiviserar ekonomi- och verksamhetsprocesser för ambitiösa företag. Vi är också experter på effektiva systemlösningar och smart teknik som underlättar din vardag.

Folke Björkstrand VIEW Ledger AB

Folke

Systemrådgivning & Försäljning

Torkel Knutssonsgatan 24

Box 17233, 104 62 Stockholm

Hitta till VIEW Ledger Redovisningsbyrå Stockholm

Vårt kontor ligger centralt på Södermalm i Stockholm, nära både pendeltåg, tunnelbana och bussar. Kontakta oss för att boka ett möte, eller fyll i formuläret här nedanför så hör vi av oss.

Kundreferenser

Våra kunder anlitar oss för att lyckas med sina ambitioner och få tid över till att utveckla sina verksamheter.

BIZ Apartments är kunder till VIEW Ledger Redovisningsbyrå Stockholm

BIZ Apartment

"Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert."

Prozena Consulting är kunder till VIEW Ledger Redovisningsbyrå

Prozena Consulting

”VIEW Ledgers kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

Tehuset Java är kunder till VIEW Ledger Redovisningsbyrå Stockholm

Tehuset Java

"Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde."