ROT och RUT för företag

Spara tid och administration med automatiserade processer.

Automatisk hantering av
ROT och RUT för företag

Hantering av ROT och RUT för företag kan vara en omständlig process som ofta innehåller flera manuella moment. När fakturan är betald av kunden med avdrag för ROT och RUT behöver ditt företag begära utbetalning från Skatteverket för att få resten av pengarna.

Med ERP-systemet Xledger kan processen istället ske automatiskt. Via vår applikation VIEW Connect finns nämligen en integration till Skatteverket. När arbetet är utfört och fakturan är betald genereras automatiskt en fil till Skatteverket med ansökan om utbetalning.

En returfil kan sedan läsas in från Skatteverket med information och belopp som matchas mot ROT-/RUT-fordran i din reskontra i Xledger. Ingen mer manuell hantering av ROT- och RUT-avdrag – allt sker digitalt och automatiserat!

rot och rut för företag

Spara tid och pengar med automatisering

Automatisk hantering av ROT och RUT för företag är bara ett exempel på många processer där det går att minimera manuellt arbete genom en smart systemlösning. Med hjälp av automatisering kan du kan lägga mindre tid på administration i arbetsvardagen och ägna dig mer åt din kärnverksamhet. Automatisering minskar också risken för fel och misstag.

Låt oss visa dig en kostnadsfri demo av Xledgers kraftfulla funktioner och de smarta integrationer vi erbjuder. Du väljer själv om du vill ses online eller fysiskt.

Smarta funktioner i Xledger

 • Snabb och smidig implementering
 • Allt integrerat i ett molnbaserat ERP-system
 • Ett kostnadseffektivt och säkert affärssystem
 • Flexibla vyer låter dig filtrera, sortera, analysera och exportera data
 • Smidiga och kostnadsfria uppdateringar en gång i kvartalet
 • Utmärkt översikt av likviditet, KPI:er och rapporter

Enklare arbetsvardag

 • Mindre administration med automatiserade processer
 • Realtidsanalys, rapportering och beslutsunderlag
 • Detaljnivå med ”drill down”-funktionalitet
 • Avancerade Business Intelligence-verktyg
 • Bokför transaktioner snabbare och säkrare med automatiska bokföringsförslag

Vad våra kunder säger

kvitfjell catering kunde av view

IDP Drift & Servicetjänster

“Vi upplever att VIEW delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga.”

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

“Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”

VIEW i siffror

Användare

Anställda

Länder

Årliga transaktioner

Integrationer = möjligheter

Vi kan hjälpa dig att hitta lösningar och funktioner som funkar för din verksamhet. Det finns en rad färdiga integrationer för snabb implementering.

Med vår integrationsplattform kan vi dessutom utveckla ytterligare integrationer som kopplar samman dina stödsystem med ditt ekonomisystem. Resultatet blir snabbare flöden och en smidig arbetsvardag.