010-207 03 04 info@viewledger.se

stockholm

På VIEW är vi över 300 finansiella rådgivare som hjälper små och stora företag med redovisning och affärsinsikter. Vi är ett kompetenshus inom ekonomi och IT, och partner med både Fortnox och Xledger. I Stockholm har vi många kunder inom olika branscher.

Redovisningskonsult – Stockholm

Funderar du på att outsourca ditt företags ekonomi? Våra redovisningskonsulter förenklar och effektiviserar ekonomi – och verksamhetsprocesser för ambitiösa företag.
emelie stockholm view

EMELIE

Rådgivning

Outsource regnskap i xledger

FOLKE

Försäljning

jenny stockolhm view ledger

Lars

Rådgivning

Stockholm

Vi levererar effektiva redovisnings- och ekonomiprocesser till företag i hela Sverige, främst Stockholmsområdet. Våra kunder kommer från olika branscher och i olika storlekar, allt från BIZ Apartment och KSMG till mindre företag och frilansare.

Gemensamt för många är att de är ambitiösa och ställer höga krav på oss. De har ett växande behov av relevant ekonomisk ledningsinformation, och allt detta måste ske med effektiva processer.

Vi arbetar med marknadens ledande ekonomisystem, Xledger och Fortnox, och är deras största partner. Våra redovisningskonsulter, rådgivare och systemkonsulter har lång erfarenhet av redovisning, lön och konsulttjänster inom ekonomi och IT.

Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret här nedanför eller genom att skicka ett e-postmeddelande eller ringa oss.

Vi berättar gärna mer och ger dig en gratis demonstration av våra ekonomilösningar.

 

Drottninggatan 89, 11360 Stockholm

Kundreferenser

Våra kunder använder oss för att lyckas med sina ambitioner

visindi kunde av view

BIZ Apartment

"Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert."

prozena cnsulting ab

Prozena Consulting

”VIEW Ledger kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”

tehuset-logo

Tehuset Java

"Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde."

Kontakta oss