Tidrapporterings­system

Integrationer mellan tidrapporteringssystem och andra stödsystem.

VIEW Time – app för snabb och smidig tidrapportering

VIEW Time är lösningen för dig vill ha ett riktigt smart och enkelt tidrapporteringssystem. I appen går det smidigt för medarbetare att rapportera tid och avvikelser. När du effektiviserar tidrapporteringen sparar du både tid och pengar. Dessutom minskar du risken för misstag. Lösningen har funktionalitet för både små och stora företag och integreras smidigt mot ditt lön- och ekonomisystem.

N

Automatisk import av tider och avvikelser

N

Effektivt flöde för godkännande och attestering

N

Hanterar projektredovisning

N

Mobilanpassad

N

Anpassad för kollektivavtal

VIEW Time är ett smart tidrapporteringssystem med enkelt gränssnitt.

Integrationer mellan tidrapporteringssystem och andra stödsystem

Vi är experter på ekonomi- och ERP-system, och partner med två av de mest automatiserade systemstöden på marknaden – Fortnox och Xledger. Våra konsulter hjälper dig att hitta lösningar som sparar tid och administration för din verksamhet.

Det finns en mängd färdiga integrationer för snabb implementering. Och med vår integrationsplattform går det att utveckla fler integrationer som kopplar ihop dina stödsystem med ditt ekonomisystem och tidrapporteringssystem. Resultatet blir sömlösa flöden och en smidig arbetsvardag.

Vad våra kunder säger

kvitfjell catering kunde av view

IDP Drift & Servicetjänster

"Vi upplever att VIEW delar vår drivkraft om hög kvalitet och levererar en effektiv tjänst samtidigt som de är innovativa, serviceinriktade och kunniga."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."