Flexibelt tidrapporterings­system

Jobba smartare med en app för snabb och smidig tidrapportering.

Letar du efter ett smartare sätt att sköta tidrapporteringen?

VIEW Time är lösningen för dig vill ha ett riktigt effektivt och enkelt tidrapporteringssystem. I appen går det smidigt för medarbetare att rapportera både tid och avvikelser.

När du effektiviserar tidrapporteringen sparar du både tid och pengar. Dessutom minskar risken för misstag. VIEW Time passar både små och stora företag och integreras smidigt mot ert löne- och ekonomisystem.

N

Automatisk import av arbetad tid och avvikelser

N

Effektivt flöde för godkännande och attestering

N

Hanterar projektredovisning

N

Full mobilanpassning

N

Anpassad för kollektivavtal

Foto av man som använder tidrapporteringssystemet VIEW Time:s tidrapporteringsapp på en iPhone.
Medarbetare på VIEW demonstrerar VIEW Time tidrapporteringssystem.

Öka effektiviteten med ett tidrapporteringssystem

Genom att använda ett smart tidrapporteringssystem kan ni minska mängden manuellt arbete och både du och medarbetarna kan använda tiden till annat. Samtidigt kan du ofta få du en mer exakt och korrekt överblick över hur mycket tid som läggs på olika projekt.

Ett digitalt tidrapporteringssystem ger er också möjlighet att samla in och analysera data på ett mer strukturerat sätt. Det gör det enklare att fatta välgrundade beslut för arbetsfördelning och planering av projekt.

Med VIEW Time får du också en säker och trygg lösning för att hantera känslig data som medarbetares personliga information och projektdata.

Vill du ha hjälp med ett tidrapporteringssystem?

Vi har hjälpt många företag att spara tid och pengar genom att optimera tidsredovisningen. Och vill du ha hjälp med redovisning, lönehantering eller en app för smart utläggsredovisning så fixar vi det med.

Hör av dig, så pratar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.

Integrationer mellan tidrapporteringssystemet och andra stödsystem

Vi är experter på ekonomisystem och ERP-system, och partner med två av de mest automatiserade systemen på marknaden – Fortnox och Xledger. Våra konsulter hjälper dig att hitta lösningar som sparar tid och administration för din verksamhet.

Det finns en mängd färdiga integrationer för snabb implementering. Och med vår integrationsplattform går det att utveckla fler integrationer som kopplar ihop dina stödsystem med ditt ekonomisystem och tidrapporteringssystem. Resultatet blir sömlösa flöden och en smidig arbetsvardag.

Vad våra kunder säger

Kitch'n, kunder till VIEW Ledger i Norge.

Kitch'n Norge

"Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner."

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Keeparo

"Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande."