Våra tjänster

Vi ger dig insikter och förutsättningar att utveckla din verksamhet.

Redovisning

Överlåt hela eller delar av ekonomin till oss – allt utifrån ditt behov.

Läs mer $

Lön & HR

Specialisthjälp med lönehantering och personaladministration.

Läs mer $

w

Rådgivning

Expertstöd i frågor som hållbarhet, skatt, budget och finansiell analys.

Läs mer $

System

Effektiva ekonomisystem, smarta integrationer och automatiserade processer.

Läs mer $

Redovisning, bokföring och lönetjänster

Outsourca hela eller delar av ekonomin

Oavsett om du vill outsourca lönerna, redovisningen eller hela ekonomifunktionen står våra erfarna och engagerade konsulter redo att hjälpa dig. Med våra tydliga prismodeller vet du alltid vad du betalar varje månad.

VIEW Ledger kjøper Finero

Redovisning

Överlåt hela eller delar av ekonomin till oss – vi är flexibla! Få hjälp med löpande bokföring, bokslut, rapportering, årsredovisning och deklarationer.

Lön och HR

Spara tid och pengar och minska sårbarheten för arbetstoppar och frånvaro genom att outsourca lönehantering och HR-administration.

Management for Hire

Förstärk ekonomiavdelningen och ta in extra kompetens genom en interim CFO eller controller. På heltid eller timbasis – ditt behov styr.

System och integrationer

Från små företag till
internationella koncerner

Med effektiva system, smart teknik och smidiga verktyg får du kontroll på din ekonomi i realtid. Vår kompetens inom både system och ekonomi gör att du kan fokusera på att styra din verksamhet framåt mot era mål. Besluten fattar du så klart baserat på relevant och aktuell data.

Xledger

Xledger är ett komplett ERP-system med realtidsöversikt, kraftfull rapportering och smidig hantering av projekt och koncernstruktur.

Fortnox

I Fortnox använder du de moduler du behöver, spar kostnader och ökar effektiviteten i din verksamhet.

App – utlägg och resa

Med vår app för digital utläggsredovisning registrerar du utlägg och reseräkningar på 2 minuter.

Rådgivning

Utveckla verksamheten med vägledning från erfarna experter

Vi älskar siffror! Nyckeltalsanalyser, budgetering, prognoser och likviditetshantering. Vi omvandlar siffrorna till insikter och hjälper dig att utveckla, implementera och kvalitetssäkra effektiva rutiner för en lönsam verksamhet.

Ekonomisk rådgivning

Våra erfarna rådgivare hjälper dig att analysera siffror och processer så att du kan vara säker på att resurser utnyttjas på bästa sätt.

Styrelsearbete

Omorganisation, avveckling, fusion eller förvärv. Vi hjälper dig att förutsäga företagets ekonomiska framtid och fatta rätt beslut.

Systemintegrationer

Våra erfarna integrationskonsulter hjälper dig med projektledning, automatisering och bättre dataflöden mellan verksamhetssystemen.

Vad våra kunder säger

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

Keeparo

“Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”

Logotyp för Biz Apartment, kunder till VIEW Ledger.

Biz Apartment

“Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert.”

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Branscher & integrationer

Anpassat efter dina behov

Alla företag är olika. Det vet vi som jobbar med företag inom alla storlekar och branscher. Men många processer är också lika. Vi delar gärna med oss av best practice för att du ska kunna arbeta effektivt.

Arkitekter & Ingenjörer

Du får full överblick och kan följa upp och styra projekten utifrån era önskemål. Lönsamhet, timmar och intäkter, allt når du direkt med några få klick.

Bemanning & Rekrytering

Snabba bokningar, många uppdrag samtidigt och ofta djärva tillväxtmål. Vi hjälper dig att få full kontroll på uppdragen och ger dig en lösning du kan växa med.

Fastigheter

Få kontroll på intäkter, kostnader och investeringar för att kunna följa upp fastighetsutvecklingsprojekt. Allt från renovering till nybyggnation.

Koncern & Utland

Förenkla redovisningen inom varje enskild enhet samtidigt som du får en god överblick för hela koncernen.

Media & Kommunikation

Kontroll på projekten med tidrapportering, intäkter och kostnader per projekt. Och ja, vi är har också koll på konstiga kvitton som dyker upp ibland.

Offentlig verksamhet

När du behöver hjälp med kostnadseffektiv digitalisering och automatisering av processer och verksamhetsstyrning.

Frilans & Enskild firma

Lägg ut allt på oss eller gör så mycket du själv vill och kan. Vi erbjuder flexibla lösningar så att du kan fokusera på det du brinner för.

Ideella organisationer

Minimera kostnader och få stöd att anpassa rapportering för olika bidragsgivare. Du kan enkelt hantera flera dimensioner av information kring givare.

IT & Konsult

Få stöd för bättre projektledning där timmarna stämmer med lön. Resursplanering och hantering av underkonsulter hjälper dig att få full kontroll.