mail%20logo

Xledger

Öka effektiviteten med ett 100 % molnbaserat affärssystem

Xledger ger total kontroll över hela verksamhetens ekonomi – var som helst, när som helst. Access till systemet via valfri enhet och webbläsare och tillgång till realtidsdata gör det möjligt att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.

I Xledger finns allt i ett system, från ekonomistyrning till projektredovisning, tidrapportering och fakturering. Idag automatiserar Xledger flertalet affärskritiska kärnprocesser och sparar tid åt mer än 10 000 företag över hela världen.

Är du nyfiken på vilka möjligheter Xledger kan ge dig?
xledger
1
2
3
IARK Arkitekter og view
Kundreferens: IARK Arkitekter

"Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker".
10 fördelar med Xledger:

check Tillgång till data i realtid
check Automatiska och effektiva processer
check Integrerade moduler och flexibla integrationsmöjligheter
check Skalbart affärssystem utan gränser
check Effektiv arbetsfördelning 
check Rapportering med realtidsdata 
check Koncernstruktur
check Uppgraderingar ingår och medför inga extra kostnade
check Automatisk valutahantering
check Snabbt och säker implementering
Xlogo_f1_k_pk_pos
xledger-mobil-2021
Insikt i realtid 
I Xledger är det möjligt att ta ut rapporter i realtid, oavsett tid på dygnet. Analysera siffrorna övergripande eller ner på detaljnivå från varje tänkbar vinkel. Du får full överblick över verksamhetens alla delar i realtid oavsett var du befinner dig.  

Automatiserade processer – stärk effektiviteten 
Xledger har flera automatiserade processer, allt från datainmatning till global konsolidering. För din verksamhet innebär det att ni slipper frustrerande manuella processer, stärker effektiviteten och ger minskade kostnader. Samtidigt som din personal får mer tid till värdeskapande uppgifter. 

Skalbarhet – expandera utan gränser
Xledger är helt skalbart för att snabbt kunna anpassas efter förändringar i verksamheten. Du kan utan problem både lägga till och ta bort enheter, vilket skapar en stor flexibilitet. Med Xledger får du ett affärssystem som du aldrig kan växa ur.  

Flexibla integrationer
I Xledger finns helt integrerade funktioner som gör att många kringsystem kan avvecklas. Det finns även möjlighet att integrera affärskritiska system tack vare det utvecklade stödet för integrationer. Läs mer om
integrationer i Xledger här.

Vi är partners till Xledger sedan 2015 och har flera års erfarenhet av affärssystemet. Om du vill veta mer om vilka möjligheter som finns för din verksamhet får du gärna kontakta oss! 

Kontakta oss