Technogarden

“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer”. – Technogarden

Technogarden kunde av view

Digitalisering ger möjlighet att växa

Technogarden är ett teknikkonsultbolag som varje år genomför hundratals konsult- och rekryteringsuppdrag inom branscher som life science, IT, telekom och industri. Inom koncernen finns cirka 400 medarbetare på 13 kontor runt om i Sverige och Norge.

VD Stefan Lundin är ofta på resande fot, och behövde tidigare vänta på att komma tillbaka till kontoret och pärmarna för att kunna få fram de rätta siffrorna. Efter implementeringen av det molnbaserade ERP-systemet Xledger har han nu alltid tillgång till aktuella beslutsunderlag:

 Nu kan jag jobba mer mobilt, vilket har underlättat enormt för oss.

När ekonomifunktionen nu slipper tidskrävande manuella processer kan de också hantera större volymer på samma antal personer, och ser möjlighet att ta på sig ännu mer.

 Vi får nu bättre kontroll, möjlighet att fortsätta växa och mer tid till både kunder och medarbetare.

Technogardens VD jobbar mobilt med Xledger.

“Det är lätt att få fram resultatet på varje projekt.”

 Technogarden

bizz apartmenst logo

Insikt och översikt i realtid

Med Xledger har Technogarden-koncernen kontroll över lönsamhet och ekonomi när som helst och var som helst. Varje månad kan de enkelt bryta ner resultatet från bolagsnivå på de olika avdelningarna och ända ner på varje projekt.

Xledger hanterar allt från tidrapportering, fakturering och projektredovisning i ett och samma system. Här finns utmärkta integrationsmöjligheter, automatiserade processer, stöd för att hantera koncernstrukturer och många smarta funktioner för just din bransch.

Eller fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss!