ERP-systemet Xledger

Med Xledger ERP-system får du total kontroll över hela din verksamhets ekonomi – var som helst, när som helst. Med ett 100 % molnbaserat affärssystem har du alltid tillgång till siffrorna, och kan fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.

I Xledger finns allt i ett system – från ekonomistyrning till projektredovisning, tidrapportering och fakturering. Idag automatiserar Xledger affärskritiska kärnprocesser och sparar mängder av tid åt mer än 10 000 företag över hela världen.

N

Automatiska processer minskar manuellt arbete

N

Koncernredovisning och valutahantering i flera valutor

N

Full spårbarhet ner till minsta detalj

N

Gedigen rapportering och stöd för analys

6 fördelar med Xledger
ERP-system

  • Automatiserade redovisnings- och löneprocesser
  • Goda integrationsmöjligheter till andra system
  • Mycket gedigna rapporteringslösningar
  • Starkt stöd för att hantera koncernstrukturer
  • Unikt stöd för valutahantering
  • Heltäckande ekonomisystem som samlar alla processer

Därför ska du välja VIEW Ledger som partner

  • Möjlighet att skräddarsy integrationer
  • Xledger-specialister som säkrar smidig implementation och best practice från många olika kunder och branscher
  • Erbjuder helhetslösningar med både redovisning, lönehantering och kvalificerad ekonomisk rådgivning
  • Hjälp att utnyttja alla smarta funktioner i Xledger

Vad våra kunder säger

Stefan Lundin, vd för Technogarden AB

Technogarden AB

“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”

safe bemanning kundehistorie i view

IARK Arkitekter

“Tidsregistrering, faktura och projektledning lagras på ett ställe i molnet. Det ger oss full kontroll och mer tid för andra saker”.

Gudbrandsdal Steinindustri bilde

KSMG

“Vi har samarbetat med VIEW under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”

Insikt i realtid

Skalbart

Automatiserat

Säkert

Integrationer = möjligheter

Med ett kraftfullt ERP-system får du en tydlig översikt av din verksamhet. Vi på VIEW har lång erfarenhet av Xledger, och våra systemexperter och redovisningskonsulter är specialister på att skapa effektiva processer kopplade till Xledger. Med kunder inom många branscher och med olika behov hjälper vi till med best practice och du slipper uppfinna hjulet på nytt.

Vi brinner för att hitta tekniska lösningar som gör ekonomiprocesser enklare och ser fram emot att hjälpa ditt företag med era utmaningar och möjligheter. Utifrån dina behov kan vi hjälpa till med både standardintegrationer och skräddarsydda lösningar för smidiga dataflöden mellan din organisations olika system. Läs mer om integrationer här.

Automatisering är standard

Xledger är designat för att ständigt förenkla och förbättra redovisnings- och ekonomiprocesser. Med automatisering minskar du tiden på administration, blir mer effektiv, sänker kostnaderna och får verktyg för bra beslut. Det finns ingen anledning att förlita dig på gårdagens data när du när som helst kan få en tydlig översikt över företagets ekonomiska verklighet i realtid.

Vi är Xledgers största partner och levererar både systemet, integrationer till andra system och den support du behöver. Dessutom kan du få hjälp med redovisning, lönehantering och kvalificerad ekonomisk rådgivning. Kontakta oss för en kostnadsfri demo eller offert, så berättar vi mer.

Implementering av Xledger

Alla implementeringar börjar med att våra systemkonsulter träffar ditt företag för att kartlägga era olika ekonomiska processer. Det gäller allt från tidredovisning, fakturering, godkännande av leverantörsfakturor till hur anställningsprocesser hanteras. Hur lång tid det tar beror bland annat på storleken och komplexiteten i din organisation. Under hela kartläggningsarbetet kommer våra konsulter aktivt lyssna och leta efter effektiviseringsmöjligheter och arbetssätt som gör din vardag så enkel som möjligt.

Kontinuerlig uppföljning

Vi finns med dig hela vägen. När implementeringen är klar finns vi tillgängliga både för att säkra driften och att hjälpa dig med eventuella anpassningar och förändringar som du kan behöva med tiden. Du får inte bara en lösning som fungerar idag, du får en lösning du kan växa med.

Utbildning

Bästa effekt av ditt ekonomisystem får du med välutbildade användare. Vi rekommenderar alltid våra kunder att investera tid i utbildning för alla användare. Vår erfarenhet är att utbildningen blir bäst om den genomförs på egna data. Därför kommer utbildningen vanligtvis att ske efter att grunddata har satts upp och godkänts av dig. Vi skräddarsyr gärna våra utbildningar utifrån vilken roll användarna har i företaget och ser självklart till att alla nyckelanvändare får en grundlig utbildning.

Konfigurering

För att få en så bra lösning som möjlighet för din organisation får du hjälp med att ställa in systemet utifrån era behov och förutsättningar. Våra konsulter har god kännedom om ekonomiprocesser och är experter på Xledger, och vi hjälper dig att skapa relevanta regler och användare. Vi integrerar också andra system om du behöver det, och delar mer än gärna med oss av tips och råd.

Outsource regnskap i xledger

Outsourca redovisning i Xledger?

Sedan 2005 har vi hjälpt företag att effektivisera sin redovisning, sin ekonomiska uppföljning och sina affärsprocesser i Xledger.

Oavsett om du vill outsourca hela eller delar av din ekonomifunktion ger vi dig insikt och översikt i realtid.

Våra redovisningskonsulter har god systemkompetens i Xledger och hjälper ditt företag att spara tid och få kontroll.

När du har behov av extra hjälp har vi många experter som kan hjälpa dig med både praktiska frågor och strategisk ekonomisk rådgivning.